Zagrebački sveučilišni športski savez

Unisport ZG natjecanja Unisport Digital

Najnovije vijesti

petak, 28. srpnja 2023. EUSA Combat 2023 - pet zlatnih, sedam srebrnih i devet brončanih medalja za Sveučilište u Zagrebu

Zagrebački studenti prkosili kiši s kišom medalja: Sveučilište u Zagrebu još jednom najuspješnije na Europskim sveučilišnim prvenstvima. Od ukupno 28 odličja svih hrvatskih predstavnika, zagrebački su studenti kao ukupno najuspješnije sveučilište osvojili 21 odličje, od čega pet zlatnih, sedam srebrnih te devet brončanih medalja.

petak, 28. srpnja 2023. EUSA futsal 2023 - šesto i osmo mjesto za reprezentacije Sveučilišta u Zagrebu

Završeno je Europsko sveučilišno prvenstvo u futsalu, koje se održalo u Splitu. Hrvatska je, uz COMBAT prvenstvo, okupila i najbolje studentice i studente u futsalu.

petak, 28. srpnja 2023. EUSA volleyball 2023 - brončane odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu

Završeno je Europsko sveučilišno prvenstvo u odbojci, koje se održalo u Portugalu. Braga je okupila najbolje studentice i studente odbojkaše.

četvrtak, 27. srpnja 2023. EUSA basketball 3x3 2023 - sedmo i deveto mjesto za reprezentacije Sveučilišta u Zagrebu

Završeno je Europsko sveučilišno prvenstvo u košarci 3x3, koje se održalo u Mađarskoj. Debrecen je okupio najbolje studentice i studente košarke 3x3.

subota, 15. srpnja 2023. EUSA handball 2023 - brončane rukometašice i četvrto mjesto za rukometaše Sveučilišta u Zagrebu

Završeno je Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu, koje se održalo u Crnoj Gori. Podgorica je okupila najbolje studentice i studente rukometaše.

Unisport Digital

Preuzmi mobilnu aplikaciju i prati sve na jednom mjestu Android iOS

Unisport Health

Logiraj se ili registriraj kako bi se prijavio na neki program besplatne rekreacije Login Registracija

UniSport TV

UniSport TV nacionalni je YouTube kanal na kojem možete pratiti uživo prijenose UniSport ZG natjecanja,
kao i sve ostale aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta akademskog sporta u Republici Hrvatskoj.

Idi na Unisport TV
AKO SU SPORTAŠI SRCE SVAKOG NATJECANJA, NJIHOVA DUŠA SU VOLONTERI.
Želiš volontirati i postati dio UniSport tima?

Teško bi bilo nabrojati sve projekte u kojima su naši volonteri stalno s nama i čine iznimno bitan dio naše priče. Ukoliko i ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih gradskih, državnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti odlična iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Prijavi se