Odigrano 2. kolo košarkaške lige

Odigrano je 2. kolo košarkaške lige.

Kod studenata, u svakoj skupini su po dvije stopostotne ekipe promatrajući oba odigrana susreta. Najpanetiji susret gledali smo između HVU-a i FHS-a, a susret je završio rezultatom 36:39 u korist FHS-a.

Zvonimir Osičan, voditelj ekipe FSB-a, je poručio:

Zadovoljan sam našom zadnjom utakmicom protiv VERN-a, osim na početku kada je VERN poveo, ali im kasnije nismo dopustili nikakvo vodstvo te smo na kraju pobjedili s velikih 43 razlike. Očekivanja su da svaku utakmicu damo sve od sebe i da vidimo gdje će nas to odvesti. Potajno se, naravno, nadamo medalji svake sezone, no puno toga se mora još dogoditi da dođemo do medalje. Najveća konkurencija je zapravo standardna: FER, KIF, Građevina, Medicina i naravno Ekonomija koja po meni igrački može sastaviti najjaču ekipu.

Razgovarali smo sa Stjepanom Škarom, studentom Ekonomskog fakulteta:

Prethodno odigranu utakmicu smo igrali protiv Prava i pobjedili, na kraju i s podosta velikom razlikom. Najprije nam je trebalo neko vrijeme dok smo se uigrali i zagrijali, ali kada je krenula, utakmica je išla u jako dobrom smjeru i povećavali smo razliku iz četvrtine u četvrtinu i na kraju osigurali pobjedu. Uvijek postoje neka očekivanja ali idemo polako, iz utakmice u utakmicu, tražimo svoju igru i uigravamo se. Optimistični smo, vjerujemo u sebe, ali opet ponizno i pokušavamo biti sve bolji i bolji. Najveći konkurent nam je ekipa od koje smo prošle godine izgubili u finalu, ekipa FER-a, odlični dečki, odlična ekipa, već su dugo skupa i uigrani. Bit će definitivno interesantna i liga, a i završnica ako dođemo do nje.

Najzanimljiviji susreti svakako su bili između PMF-a i UF-a kod studentica. Konačan rezultat je bio 34:39. Kao kod studenata, i kod studentica su dvije ekipe s dvije pobjede.

Ovu nedjelju nas očekuje 3. kolo i očekujemo neke napete utakmice. Svakako dođite podržati svoje kolege i kolegice s tribina i vidimo se.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave