UniSport ZG se predstavio na 27. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Za vikend, od 10. do 12. studenog održala se 27. Smotra Sveučilišta u Zagrebu gdje su se sva visoka učilišta imala priliku predstaviti studentima i srednjoškolcima. UniSport Zagreb također se predstavio u jednoj od prostorija. Sadašnjim, ali i budućim studentima pokazali smo kako se sport može savršeno ukomponirati uz fakultet postavljajući balans između odgovornosti, obaveza i organizacije te zabave, prijatelja i odmora.

Sportaši UniSporta dočekali su sve goste sa zabavnim sadržajem. Osim što su se naši gosti mogli okušati u raznim loptaškim sportovima, mogli su testirati i svoje veslačke sposobnosti, ali i u kvizu znanja o prethodnim uspjesima našeg Sveučilišta. Za one sa najviše točnih odgovora, ili pak sportskih elemenata, spremili smo naše majice, bilježnice, termosice i sl.

Uz navedeno, ako ste nas posjetili, imali ste priliku vidjeti naš:
🎮 eSport kutak
🏆 tekstilni i trofejni kutak
👔 izložbu povodom obilježavanja 35 godina Univerzijade
🥋 EUSA Combat 2023 - predstavljanje i skupljanje volontera

UniSport je na sveučilišnoj smotri posjetio i rektor prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, ugodno iznenađen našom povijesnom izložbom Univerzijade održane u Zagrebu i brojnim uspjesima. A proglašeni smo i najboljima u kategoriji za posebno uspješno predstavljanje.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave