Kako to? prvaci jesenske Alumni Futsal lige

Završili smo još jednu sezonu alumni sezonu u futsalu. Podsjetimo se, sva natjecanja u alumni skupini sustav su koji okuplja sve bivše studente i studentice i omogućuje im da se i dalje natječu i nastave uživati čari akademskog sporta. Ovako ne samo da ponovno budimo sportski duh bivših studenata već potičemo rekreaciju i zdrav život kroz sport. Najveće alumni natjecanje je Alumni Futsal Liga koja se odvija godišnje semestralno dva puta u jesenskom i proljetnom izdanju.

Prošlog smo vikenda dobili i nove pobjednike Alumni Futsal Lige nakon brojnih napetih utakmica. Ove smo jeseni imali priliku gledati čak 14 ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine, A i B. U završnici smo gledali ekipu MNK Ploče, koji su se, kao prvoplasirani u ligi za prvaka, automatski našli u polufinalu. U polufinalu su pobijedili ekipu FPZG rezultatom 3-0, dok je ekipa Kako to? pobjedila Inter Solutio u polufinalu s impresivnim rezultatom 5-0 te se tako plasirala u finale. U finalu su se našle ekipe MNK Ploče i Kako to?. Utakmica je bila veoma napeta. Nakon što je u standardnom dijelu rezultat ostao 0-0, dečki su utakmicu završili penalima. Kako to? odnio je zlato sa rezultatom 3-4. Utakmicu za brončanu medalju odigrali su FPZG i Inter Solutio. FPZG slavio je sa rezultatom 7-1, a otkrili su nam kako su se počeli spremati već u devetom mjesecu, što je utjecalo i na visoka očekivanja.

Za ekipu Kako to? su nastupali: Ivan Marković, Martin Oreč, Hrvoje Oreč, Matija Rendulic, Roko Marović, Miho Miljanović, Duje Glavina, Bruno Kovačić, Mario Goleš, Borna Ribić, Bruno Gugo, Luka Tetlo, Juraj Pajalić, Ante Oreč, Karlo Zeman i Domagoj Pernar.

Za ekipu MNK Ploče su nastupali: Branimir Puljić, Ivan Primorac, Marko Ivanković, Marko Matuško, Kristijan Kapural, Antonio Ištvanić, Paško Čuljak, Tomislav Šteko, Bruno Glaviškić, Mateo Soče, Mario Tutavac, Ivan Letica, Dino Stipanović, Ivan Fluka, Lovre Radić, Mario Marić i Neven Zonjić.

Za ekipu FPZG Futsal su nastupali: Alen Bartolović, Vigor Klaić, Nikola Anić, Karlo Althaller, Domagoj Tičak, Danijel Matkov, David Milošević, Petar Božičević, Alen Hrnjak, Filip Zefkić, Marko Pavičić, Sebastian Sobota, Vedran Škorić, Petar Bošnjak i Andrej Grahovac.

Najbolja petorka lige ove je godine bila: Alen Bartolović (FPZG Futsal), Lovro Čilić (Koios), Martin Šundov (Dental studio Perić), Paško Čuljak (MNK Ploče) i Ivan Marković (Kako to).

Najbolji igrač lige bio je Ivan Marković iz ekipe Kako to?, a njegov suigrač, Mario Goleš, bio je golman lige. Najbolji strijelac lige bio je Lovro Čilić iz Koios-a, sa čak 13 pogodaka, a najbolji igrač završnice bio je Bruno Kovačić (Kako to).

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s jesenske Alumni Futsal lige 2022/2023.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave