Završeno 2. kolo futsal lige za studente

Prošlu subotu, 14. siječnja, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 2. kolo futsala za studente.

U skupini A, stopostotne ekipe su Fakultet strojarstva i brodogradnje te Fakultet organizacije i informatike. FSB je slavio s uvjerljivih 4:2 protiv Fakulteta hrvatskih studija, dok je FOI slavio s 3:1 u STEM derbiju protiv FER-a. Još jedina neporažena ekipa su PMF-ovci koji su upisali visoku pobjedu protiv RGNF-a 7:2. Istaknuo se Petar Grbeša, koji je zabio hattrick. Iznimno napeta utakmica bila je i između Geodetskog fakulteta i Agronomskog fakulteta, a agronomi su slavili u posljednjim sekundama utakmice.

U skupini B također imamo tri ekipe bez poraza, ali samo jednu stopostotnu. Tehničko veleučilište u Zagrebu drži čelnu poziciju bez primljenog pogotka u dva kola. Bez poraza u stopu ih prate Građevinski fakultet i Farmaceutsko-biokemijski fakultet. KIF je nakon poraza u prvom kolu savladao RIT, dok su filozofi upisali tešku ali vrijednu pobjedu od 1:0 protiv Veterine.

U skupini C imamo neparan broj ekipa, pa se tako po prvi puta na terenu našao i Fakultet prometnih znanosti i krenuli su furiozno. Savladali su šumare rezultatom 5:0, koji su nakon dva kola s dva poraza u teškoj situaciji. Ekonomski fakultet jedina je ekipa koja ima stopostotni učinak u skupini, a bez poraza, uz Promet, prate ih još i Zdravstveno veleučilište i Medicinski fakultet. Vrhunsku utakmicu smo gledali i iizmeđu Stomatološkog fakulteta koji je preokretom došao do 4:4 nakon što je do 24. minute na semaforu stajalo 1:4.

U skupini D imamo čak dvije stopostotne ekipe. Uz Bernays, branitelja naslova, tu je i Hrvatsko vojno učilište, a poraze još nemaju ni Hrvatsko katoličko sveučilište te Fakultet političkih znanosti, koji su podijelili bodove u susretu koji je završio 1:1. Bernays je bio uvjerljiv s 4:0, a također su uz TVZ i Promet ekipa koja još nije primila pogodak. HVU je za nastavak svoje serije savladao KBF rezultatom 4:2.

U subotu, 21. siječnja, je na rasporedu treće kolo, a studentima se priključuju i studentice koje započinju svoje natjecanje.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave