Odigrano 3. kolo futsal lige za studente i 1. kolo za studentice

Za vikend, 21. i 22. siječnja u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 3. kolo futsal lige za studente i 1. kolo futsal lige za studentice.

Nakon odigranog trećeg kola kod studenata FSB i FOI drže vodeće pozicije u skupini A uz tri pobjede. Treće mjesto drži PMF, koji također još nije upisao poraz. Četvrto mjesto koje vodi u playoff za sada drži FER. Bez poraza u skupini B su TVZ i Građevinski fakultet, koji su zauzeli prvo i drugo mjesto. Preostala dva mjesta za playoff trenutno drže KIF i Filozofski fakultet. Vodeću poziciju u skupini C drži Medicinski fakultet s dvije pobjede i jednom neodlučenom utakmicom, dok je odmah iza njih Fakultet prometnih znanosti s dvije pobjede u dvije utakmice. Ekonomski fakultet i FKIT za sada drže preostale dvije pozicije koje vode u playoff. Skupinom D suvereno vlada Veleučilište Edward Bernays s gol razlikom 16:0 i tri pobjede u tri utakmice. Bez poraza i dalje je Fakultet političkih znanosti, a treće i četvrto mjesto koje vodi u playoff za sada drže Hrvatsko vojno učilište i Hrvatsko katoličko sveučilište. Petar Grbeša i Danijel Dekanić s pet postignutih pogodaka drže vodeću poziciju u kategoriji postignutih pogodaka.

Kod studentica, u skupini A pobjede su upisali KIF, PMF i Fakultet prometnih znanosti, a odmah su se istaknule studentice Kineziološkog fakulteta koje su slavile s visokih 13:0. U skupini B Ekonomski fakultet upisao je visoku pobjedu od 9:0. FKIT je slavio pogotkom u zadnjim sekundama za rezultat 3:2 protiv Fakulteta organizacije i informatike, a FER i Hrvatsko katoličko sveučilište su podijelili bodove. Nakon prvog kola, Matea Javorović vodeća je strijelkinja s 4 postignuta pogotka, dok je Ema Rogar upisala 3 asistencije.

📸 Pogledajte fotogalerije s prvih kola futsal natjecanja 2022./2023. sezone.

Nastavljamo s natjecanjem u subotu, 28. siječnja, a sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave