Završeno je i 4. kolo odbojkaškog natjecanja

U nedjelju, 22. siječnja, na Kineziološkom fakultetu odigrano je 4. kolo odbojkaškog natjecanja.

Kod studentica, nakon odigranih četiri kola lige, čak 5 visokih učilišta još ne zna za poraz ove sezone. U prvoj ligi to su Veleučilište Edward Bernays i Farmaceutsko-biokemijski fakultet, dok u drugoj ligi bez poraza za sada su Arhitektonski fakultet, Fakultet hrvatskih studija i Fakultet organizacije i informatike. U drugoj ligi Veterinarski fakultet svladao je Građevinski fakultet rezultatom 29:27 u prvom setu i 25:16. Vrhunski prvi set oduševio je sve prisutne u dvorani.

S druge strane, kod studenata, četiri su visoka učilišta bez poraza; Ekonomski fakultet i Priridoslovno-matematički fakultet u skupini A te Kineziološki fakultet i FER u skupini B. Vrhunska utakmica odigrana je između Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Hrvatskog katoličkog sveučilišta koja je otišla u korist FSB-a. Konačan rezultat je bio 25:22 u prvom setu i 25:23 u drugom setu.

Tako smo vidjeli dva odlična FSB susreta, u kojem su više sreće imali studenti koji su osvojili potrebne bodove, dok su studentice ostale bez toliko željene pobjede. Savladane su od Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, koji još ne zna za poraz, rezultastom 25:20 u prvom setu i 25:21 u drugom setu.

Nastavljamo s natjecanjem u nedjelju, 5. veljače, a sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave