Odigrano 4. kolo futsal lige za studente i 2. kolo futsal lige za studentice

Za vikend, 28. i 29. siječnja, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 4. kolo futsal lige za studente i 2. kolo futsal lige za studentice.

Kod studentica, nakon dva odigrana susreta, Kineziološki fakultet s dvije uvjerljive pobjede drži čelnu poziciju u skupini A. Zanimljiv podatak je da nakon dva odigrana susreta svaka ekipa je osvojila minimalno jedan bod.

U skupini B, vodeću poziciju drži Ekonomski fakultet s dvije pobjede i gol razlikom 10:0. Bez poraza za sada su još i Hrvatsko katoličko sveučilište i Fakultet elektrotehnike i računarstva, koji imaju po 4 bodova. U najtežoj situaciju su Fakultet organizacije i informatike te Fakultet strojarstva i brodogradnje koji još nemaju bodove.

Nika Petarić s 6 postignutih pogodaka trenutno je najbolja strijelkinja lige kod studentica, dok je Ema Rogar najbolja u rubrici asistencija s 4 asistencije.

Kod studenata, također imamo dvije stopostotne momčadi. FOI dominira skupinom A, baš kao i Bernays u skupini D, koji za razliku od FOI-a još nije primio ni pogodak u ta četiri susreta. Fakultet prometnih znanosti jedina je momčad uz Bernays, koja također još nije primila pogodak.

U skupini A, uz FOI, bez poraza je trenutno i ekipa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, dok su mjesta koja vode u playoff zauzeli Fakultet strojarstva i brodogradnje te Fakultet elektrotehnike i računarstva. U skupini B, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Kineziološki fakultet i Filozofski fakultet predvode skupinu s tri pobjede, a trenutno četvrto mjesto drži Građevinski fakultet. U skupini C, Medicinski fakultet i Fakultet prometnih znanosti još ne znaju za poraz, a u vrhu su još Ekonomski fakultet s 9 bodova i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije s 7 bodova. U skupini D društvo Bernaysu prave Fakultet političkih znanosti s 10 bodova i Hrvatsko vojno učilište s 9 bodova te su napravili dobar korak prema playoffu. Borba za četvrto mjesto trenutno se odvija između 4 ekipe, a najdalje od playoffa je trenuto Grafički fakultet s jednim osvojenim bodom.

Najbolji strijelac je Danijel Dekanić s 5 postignutih pogodaka, a vrh asistencija dijele čak četvorica: Petar Matijević, Filip Novak, Mislav Lulić i Ivan Havliček.

Nastavljamo s natjecanjem u subotu i nedjelju, 4. i 5. veljače, a sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave