Odigrano 5. kolo futsal lige za studente i 3. kolo futsal lige za studentice

Za vikend, 4. i 5. veljače, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 5. kolo futsal lige za studente i 3. kolo futsal lige za studentice.

Kod studentica, nakon tri odigrana susreta, Kineziološki fakultet s tri uvjerljive pobjede, u kojima su postigle čak 27 pogodaka, drži čelnu poziciju u skupini A. U skupini B, vodeću poziciju drži Ekonomski fakultet s također tri pobjede i gol razlikom 13:0. Prve bodove uz podršku navijača upisale su studentice Fakulteta organizacije i informatike, dok je Fakultet strojarstva i brodogradnje ostao na začelju skupine B bez bodova i bez postignutih pogodaka.

Kod studenata, Veleučilište Edward Bernays jedina je momčad koja je upisala sve pobjede do sada. Uz njih, bez poraza su još i Fakultet političkih znanosti, Medicinski fakultet, Fakultet prometnih znanosti, Prirodoslovno-matematički fakultet i Fakultet organizacije i informatike.

Dojma smo da se nakon 5 odigranih kola u svakoj skupini pozicioniralo po 3 visoka učilišta koja će nastupiti u playoff fazi natjecanja, osim u skupini C, gdje su već trenutno naizgledniji svi putnici u playoff. Za četvrto mjesto u skupinama borit će se redom Fakultet elektrotehnike i računarstva i Geodetski fakultet u skupini A, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Građevinski fakultet i RIT Croatia u skupini B te Pravni fakultet, Hrvatsko katoličko sveučilište i Arhitektonski fakultet u skupini B.

U individualnoj konkurenciji Petar Matijević predvodi ljestvicu strijelaca i asistenata kod studenata, dok je Nika Petarić uvjerljivo vodeća strijelkinja kod studentica.

Nastavljamo s natjecanjem u subotu i nedjelju, 11. i 12. veljače.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave