Završeno 4. kolo rukometne lige

U subotu, 18. veljače, u velikoj dvorani Kineziološkog fakulteta odigrano je 4. kolo sveučilišne rukometne lige.

 

4. KOLO RUKOMETNE LIFE ZA STUDENTE

U konkurenciji studenata odigrane su samo dvije utakmice iz skupine A. U napetoj utakmici između Pravnog fakulteta i FER-a pobjedu s golom prednosti odnjeli su FER-ovci. U drugom susretu muškog rukometa pobjedu je odnijela ekipa Agronomskog fakulteta sa 6 pogodaka više od Fakulteta kemijskog inžinjerstva i tehnologije.

 

4. KOLO RUKOMETNE LIFE ZA STUDENTICE

Kod studentica se trebalo odigrati šest utakmica, ali dvije nisu odigrane zbog izostanka studentica KIF-a i FOI-a. Uzbudljiv završetak vidjeli smo u susretu skupine A između ERF-a i PBF-a gdje je igračica PBF-a Lea Karasman nakon sučevog zvižduka izvela deveterac i pogodila mrežu protivničke ekipe za konačnih 8:8. U preostale dvije utakmice skupine pobjede su odnjele ekipe FER-a i FHS-a. U jedinoj utakmici skupine B koja se igrala djevojke FBF-a tijesnim rezultatom 13:12 pobijedile su ekipu MEF-a.

Na listi strijelkinja i dalje na samom vrhu je igračica FOI-a Matilda Mrazović sa 28 pogodaka, dok joj se laganim koracima približava Elena Beljak s GRAD. U muškoj konkurenciji vodi se tijesna bitna gdje sa po 25 pogodaka vrh drži Luka Barišić, dok će ga u zadnjem kolu skupina Antonio Viduka pokušat prestići sa trenutnih 23 pogotka. 

Sve ćemo vidjeti u posljednjem kolu koje će se odigrati na Kineziološkog fakultetu 11. ožujka.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave