Završeno 8. kolo 1. odbojkaške lige i prvi susret playoff faze 2. lige za studentice

U nedjelju, 26. veljače, u velikoj dvorani Kineziološkog fakulteta odigrano je 8. kolo 1. odbojkaške lige te prvi susret playoff faze 2. odbojkaške lige za studentice.

 

PLAYOFF 2. ODBOJKAŠKE LIGE ZA STUDENTICE

Tehničko veleučilište u Zagrebu napravilo je prvi korak prema 1. ligi. Pobjedom 2:0 korak su bliže i čekaju protivnice iz susreta Veterinarskog fakulteta i Fakulteta organizacije i informatike, koji se igra 12. ožujka u 9 sati. Odlučujući susret na rasporedu je 12. ožujka u 15 sati, kada ćemo saznati tko će u izravnu borbu s osmoplasiranom ekipom 1. lige.

 

8. KOLO 1. ODBOJKAŠKE LIGE ZA STUDENTICE

U susretima 1. lige, Veleučilište Edward Bernays nastavilo je svoj stopostotni niz. Novim rezultatom 2:0 dolaze do osme pobjede u nizu i prilike za savršen rezultat idući vikend. Farmaceutsko-biokemijski fakultet savladao je Kineziološki fakultet rezultatom 2:0 (25:15, 25:10) te su studentice FBF-a ugasile nadu studenticama KIF-a za plasman u završnicu. Ekonomija je pobjedom osigurala svoje mjesto na završnici, a isto je napravio i Prirodoslovno-matematički fakultet, unatoč porazu protiv Bernaysa. Teoretski postoje mogućnosti promjene, ukoliko se PMF ne pojavi pa dobije negativan bod, a FKIT ostvari pobjedu.

Za sada, kako stvari stoje, u polufinalu će se susresti Veleučilište Edward Bernays i Prirodoslovno-matematčki fakultet te Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Ekonomski fakultet.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave