Poznato kojih 10 ekipa će se natjecati u playoffu Alumni futsal lige (proljeće)

U  nedjelju, 19. ožujka, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 4. kolo Lige za prvaka, odnosno Lige za ostanak proljetnog izdanja Alumni Futsal Lige te smo dobili 10 ekipa koje će nastaviti natjecanje u playoff fazi natjecanja.

Dental studio Perić osigurao je svoje mjesto na završnici te će se pridružiti u polufinalu. Drugi polufinalist je FPZG Futsal, koji je zauzeo drugo mjesto u Ligi za prvaka.

Iz Lige za ostanak priključili su se Tip Top i Mega bar i MNK Šerfa & CB Toni koji su zauzeli prvo i drugo mjesto te će u playoff od osmine finala. U osmini finala pridružit će im se i HPD Prsten koji će u playoff s trećeg mjesta Lige za prvaka te im je malo nedostajalo do izravnog mjesta na završnici. Četvrto mjesto u Ligi za prvaka zauzeo je Koios, peto mjesto Megaton DINSAR, šesto mjesto MNK Ploče, sedmo mjesto Poliklinika Ribnjak te osmo mjesto Inter Solutio.

Zanimljivi nas susreti čekaju u osmini finala, a izdvojit ćemo onaj između MNK Ploča i Poliklinike Ribnjak te susret između Koiosa i Tip Topa. Tri osvajača i redoviti sudionik na završnici spojili su se plasmanom međusobno u osmini finala i očekuju nas vrhunske utakmice. U osmini finala susrest će se još HPD Prsten i Mega bar i MNK Šerfa & CB Toni te Megaton DINSAR i Inter Solutio.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama Alumni Futsal lige i UniSport Digital aplikaciji.

🎥 Pogledajte snimke utakmica s 4. kola LZP/LZO Alumni Futsal lige.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave