U Vukovaru odigrano 4. i 5. kolo UniSportHR Futsal lige

U utorak i srijedu, 21. i 22. ožujka u sportskoj dvorani Borovo naselje u Vukovaru odigrani su susreti 4. i 5. kola UniSport HR Futsal lige u konkurenciji studenata.

Od zagrebačkih ekipa, nastupilo je Sveučilište u Zagrebu, Tehničko veleučilište u Zagrebu i Veleučilište Edward Bernays.

U 4. kolu lige susreli su se Sveučilište u Zagrebu i Tehničko veleučilište u Zagrebu, a slavio je aktualni europski prvak rezultatom 8:2. Veleučilište Edward Bernays odigralo je derbi kola protiv Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te slavilo rezultatom 6:4.

U 5. kolu lige, Tehničko veleučilište u Zagrebu svladalo je domaćine, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru rezultatom 6:2, a Veleučilište Edward Bernays svladalo je Sveučilište u Zadru rezultatom 5:1. Zadnji susret odigrali su Sveučilište u Zagrebu i Sveučilište u Splitu u velikom UniClasico derbiju. Kako to i priliči najvećem studentskom derbiju, navijači na tribinama su ponovno ostali oduševljeni. Konačan rezultat je bio 3:3 te su obje ekipe nakon 5 odigranih susreta bez poraza.

Student Sveučilišta u Zagrebu, Jure Jakovoljević:

“Bila je to klasična utakmica sa Splitom, kako bi se reklo ‘na nož’ i mislim da je podjela bodova prikladna gledajući po prilikama na utakmici i prikazanom. Smatram da smo uz Bernays tri najbolje ekipe na turniru, no pred nama su još ta dva kola u Splitu na koja naša ekipa ide s jednakim ciljem - upisati maksimalne bodove. Kada govorimo o Finalsima, za koje smo nastup već osigurali, naš cilj je uvijek osvojiti sve gdje nastupamo, pogotovo nakon Lodza prošle godine. Kad smo najbolji u Europi, bio bi red sada potvrditi da smo najbolji i u državi.”

Sveučilište u Zagrebu nalazi se na prvom mjestu s 13 osvojenih bodova u pet susreta, Veleučilište Edward Bernays se nalazi na četvrtom mjestu a ostvarenih 10 bodova, a Tehničko veleučilište u Zagrebu na šestom mjestu s osvojenih 6 bodova.

Posljednja dva kola, 6. i 7. kolo lige, održat će se u Splitu 12. i 13. travnja

📄 Pogledajte rezultate, statistike i tijek svih utakmica. 

🎥 Pogledajte snimke utakmica s 4. i 5. kola.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s UniSportHR Futsal lige.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave