Završeno 4. kolo natjecanja u vaterpolu

U četvrtak, 23. ožujka, na bazenu Utrina odigrano je 4. kolo natjecanja u vaterpolu.

U prvoj utakmici došlo je do iznenađenja kola. Medicinski fakultet savladao je branitelje naslova Ekonomski fakultet rezultatom 13:9. Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol što je rezultiralo neriješenim ishodom 5:5 na kraju druge četvrtine. Treću četvrtinu studenti i studentica MEF-a zbili su redove, konsolidirali obranu i pobijedili 4:1 tu dionicu igre. Četvrta četvrtina također je protekla u ravnopravnoj borbi čime je ekipa MEF-a zaslužila pobjedu. Svojom požrtvovnošću u obrani i ključnim golom najviše se istaknula studentica MEF-a Kiara Brnetić.

Druga utakmica prema očekivanju bila je jednosmjerna ulica. Studenti Građevinskog fakulteta pojavili su se u punom sastavu protiv Tehničkog veleučilišta Zagreb, te od prvog sučevog zvižduka krenuli žustro u utakmicu, prvu četvrtinu pobijedili 7:0 i time riješili pitanje pobjednika. Krajnji rezultat utakmice bio je 20:6. Najbolji pojedinci utakmice bili su studenti Građevinskog fakulteta, Nikola Miljak i Franko Fabris.

Treću utakmicu četvrtog kola igrali su studenti Fakultet elektrotehnike i računarstva protiv studenata Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Momčad FER-a pojavila se u najjačem sastavu dok je ekipi FSB-a falio njihov najbolji strijelac Luka Brčić. Unatoč izostanku najboljeg topnika, studenti FSB-a bolje su igrali i nisu dali šansu FER-u da se rezultatski uključi u utakmicu. Na poluvremenu je rezultat bio 2:5. Do kraja susreta studenti FSB-a, uz solidnu igru, još malo povećavaju svoje vodstvo pa je na kraju rezultat bio 8:12. Najbolji pojedinac utakmice bio je golman FSB-a Sven Udović.

Nastavljamo s natjecanjem u utorak, 28. ožujka, kada je na rasporedu 5. kolo.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave