Započelo 3. kolo nogometa

U utorak i četvrtak, 18. i 20. travnja, na Savici je započelo 3. kolo natjecanja u nogometu.

U utorak su odigrani susretni skupine A. U vrlo napetoj skupini Ekonomski fakultet je tražio pobjedu protiv Fakulteta šumarstva i drvene tehnologije. To im je u neizvjesnoj utakmici pošlo za nogom te su s minimalnih 0:1 osvojili nova 3 boda u skupini. Ovakav ishod imao je veliki utjecaj na drugu utakmicu. Veleučilište Bernays je tako morao pobijediti ekipu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu kako bi izborio plasman u playoff. U pravom derbiju kola vidjeli smo sve što se događa u pravim derbijima, 5 žutih kartona, 2 izravna crvena kartona te 2 gola za podjelu bodova. U daljnju fazu natjecanja plasirali su se TVZ i EFZG.

U četvrtak su igrani susreti skupine B i C. Točnije, susret skupine B između Zdravstvenog veleučilišta i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta nije odigran jer je ekipa ZVU predala utakmicu te tako PMF odnosi pobjedu 3:0 bez borbe te zasjeda na 2. mjesto u skupini. U skupini C sastali su se Fakultet strojarstva i brodogradnje i Grafički fakultet. S obzirom da su obje ekipe imale tek jednu odigranu utakmicu i 0 bodova, i jedni i drugi su se nadali pobjedi. Ipak, u neizvjesnoj utakmici do samog kraja, bodovi su podijeljeni rezultatom 1:1.

Nastavljamo s natjecanjem u utorak, 25. travnja, kada je na rasporedu 3. kolo u skupini B između Fakulteta hrvatskih studija i Filozofskog fakulteta. U drugom susretu u skupini C sastaju se Građevinski fakultet i Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave