Na UniSportHR Finalse putuju i futsalerke Sveučilišta u Zagrebu

U utorak, 25. travnja, održana je UniSportHR poluzavršnica futsala za studentice. Uz Sveučilište u Zagrebu, nastupilo je još i Hrvatsko katoličko sveučilište. Natjecanje se održalo u sportskoj dvorani Martinovka.

Sveučilište u Zagrebu smjestilo se u skupinu A zajedno sa Sveučilištem Sjever i Sveučilištem u Zadru.

Hrvatsko katoličko sveučilište smjestilo se u skupinu B zajedno s Veleučilištem Lavoslav Ružička u Vukovaru i Sveučilištem u Splitu.

Sveučilište u Zagrebu je u prvoj utakmici upisalo pobjedu od 10:0 protiv Sveučilišta u Zadru, a najviše se istaknula Buga Slavica koja je postigla 3 pogodka. U drugoj utakmici, studentice su igrale protiv Sveučilišta Sjever te upisale još jednu pobjedu rezultatom 5:0. Ovim rezultatom osigurale su nastup na UniSport Finalsima te će u polufinalu igrati protiv Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru. Nakon završene poluzavršnice, jedina su ekipa koja nije primila niti jedan pogodak.

Hrvatsko katoličko sveučilište nije imalo toliko uspješan debi na UniSport HR natjecanju. U prvoj utakmici, studentice HKS-a izgubile su protiv Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru s 7:0. U drugom susretu protiv Sveučilišta u Splitu upisale su još jedan poraz rezultatom 10:0 te se oprostile s ovogodišnjeg natjecanja.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s UniSportHR futsal poluzavršnice za studentice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave