Odigrano 3. kolo nogometa

U četvrtak, 27. travnja, na Savici je nastavljeno 3. kolo natjecanja u nogometu.

U prvoj utakmici dana, u skupini C sastali su se Građevinski fakultet i Fakultet elektrotehnike i računarstva. Utakmica nije donijela previše neizvjesnosti. Favorizirana ekipa FER-a je uvjerljivom pobjedom od 4:0 učvrstila prvo mjesto na ljestvici dok će Građevinski fakultet u zaostaloj utakmici 2. kola u utorak tražiti mjesto u playoffu.

U skupini D vidjeli smo odličnu utakmicu između Fakulteta prometnih znanosti i Geodetskog fakulteta. Naime, kako su obje momčadi prije susreta imale po 3 boda iz 2 utakmice, te GEOF bolju gol-razliku, to je značilo da FPZ treba pobjedu. GEOF je poveo već u 3. minuti, međutim u 34. je već 2:1 za FPZ. Autogolom FPZ-a u 54. minuta GEOF dolazi do boda vrijednog četvrtfinala. U drugoj utakmice skupine D Stomatološki fakultet je predao utakmicu Kineziološkom fakultetu koji je ionako s dotadašnjih 6, a sadašnjih 9 bodova osvojio 1. mjesto u skupini.

Nastavljamo s natjecanjem u utorak, 2. svibnja, kada je na rasporedu kolo 2 u skupini C između Grafičkog fakulteta i Građevinskog fakulteta te Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Fakulteta strojarstva i brodogradnje. U 3. kolu u skupini B sastaju se Fakultet hrvatskih studija te Filozofski fakultet. Ovim susretima završava faza natjecanja po skupinama.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave