Završena grupna faza nogometa, u utorak započinje četvrtfinale

U utorak, 2. svibnja, na Savici je završena grupna faza natjecanja u nogometu.

Prva utakmica dana je rezultirala predajom ekipe Fakulteta strojarstva i brodogradnje protiv ekipe Fakulteta elektrotehnike i računarstva. FER je tako potvrdio prvo mjesto u skupini C s osvojenih maksimalnih 9 bodova dok je FSB završio natjecanje na posljednjem, četvrtom mjestu.

U drugoj utakmici sastali su se Fakultet hrvatskih studija i Filozofski fakultet. Iako je FHS očekivao pobjedu protiv „oslabljene“ ekipe FFZG-a, traženu pobjedu od 4 gola razlike koja su im potrebna ipak nisu dočekali. FFZG je pobijedio 0:2 te tako osvojio 1. mjesto u skupini B dok je FHS na posljednjem mjestu skupine. 

Najzanimljiviju utakmicu vidjeli smo u trećem susretu dana. U skupini C sastali su se Grafički fakultet i Građevinski fakultet. GRF je tražio pobjedu i plasman u četvrtfinale, dok je Građevinskom fakultet i neriješen rezultat bio dovoljno dobar. Utakmica je krenula loše za GRF, u trećoj minuti vratar je skrivio kazneni udarac, kojeg je ekipa GRAD-a realizirala, i dobio crveni karton. GRF ubrzo izjednačava na 1:1 također iz kaznenog udarca, ali do kraja GRAD pobjeđuje s čak 2:5 te osvaja drugo mjesto u skupini dok je GRF trećeplasirana ekipa.

Nastavljamo s natjecanjem u utorak, 9. svibnja, kada je na rasporedu prva četvrtfinalna utakmica između Kineziološkog fakulteta i Građevinskog fakulteta.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave