Završeno polufinale Malonogometne lige djelatnika

U nedjelju, 21. svibnja, odigrana su dva polufinalna susreta UniSportZG Malonogometne lige djelatnika.

U prvom susretu su se našle iznimno jake ekipe Studentskog centra i Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Od prve minute SC je nametnuo svoju igru koja je rezultirala pogotkom odmah po početku susreta. Poznati nogometni lisac Branko Granić pokazao je zašto je igrao u velikim klubovima diljem Europe, te zabio za vodstvo od 1:0 za ekipu Sc-a te tako doveo FZZG u nezgodnu situaciju. Kako su zabili početkom prvog poluvremena istu prokušani taktiku su primjenili i na drugo poluvrijeme te u 5 minuta nakon početka Vedran Lončar na asistenciju Maria Jurina zabija za 2:0, te postavlja konačni rezultat koji je odveo ekipu Sc-a do finala.

Druga utakmica nam je pak donijela malo više atraktivnosti i pogodaka. Također kao i u prethodnoj utakmici prokušani tandem miješane ekipe rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja Vukšić-Slavica dovodi u vodstvo od 1:0. Moramo spomenuti kako se potonji Slavica natječe u konkurenciji najboljeg strijelca kojem je ovo bio 5 pogodak u ligi. Nakon što je Vukšić je krasno servirao loptu svom suigraču Slavici, isto je nastavio i u 13 minuti kada asistira Ivanu Rukavini za povećanje vodstva od 2:0. Nesretnim autogolom igrač FPZ-a Zvonimir Jambrušić gura u još veće vodstvo ekipu rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja, te ih dovodi do praga finala. Nakon nesretnog autogola ekipa FPZ-a se budi i Mario Mataija pogađa za smanjenje vodstva od 3:1. Na poluvremenu je ekipa FPZ-a malo zbila svoje redove, te su se dogovorili kako neće lako pustiti to finale iz ruku. U 24 minuti Ljupko Šimunović pogađa i smanjuje vodstvo na asistenciju Sandra Tokića. Ali kako smo ranije napisali Grgo Slavica se natječe u konkurenciji za najboljeg strijelca, te svakako svoj broj želi povećati. Tako odmah minutu nakon primljenog pogotka zabija za vraćanje vodstva svoje ekipe od 2 razlike. Na semaforu stoji 4:2 za ekipu rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Pred kraj same utakmice BOMBA je detonirana u SD Martinovka, ali ne bilo kakva nego ona dalekometna i to od kog drugog nego Grge Slavice koji je sa prekrasnim pogotkom zapečatio pobjedu svoje ekipe, te ih odveo u prvo finale Malonogometne lige djelatnika, a sebe stavio na prvo mjesto liste najboljih strijelaca sa čini se nedostižnih 7 pogodaka.

Nastavljamo s natjecanjem u nedjelju, 21. svibnja, kada je na rasporedu utakmica za 3.mjesto i finalna utakmica ovogodišnjeg izdanja malonogometne lige djelatnika.  

Sve rezultate možete pronaći i na našim društvenim mrežama.

 

Rezultati

STUDENTSKI CENTAR-FILOZOFSKI FAKULTET U ZAGREBU 2:0

1’ 1:0 Branko Granić (SC)
25’ 2:0 Vedran Lončar(Mario Jurin) (SC)

MVP Branko Granić  (SC)

 

REKTORAT+MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA-FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI 5:2

6’ 1:0 Grgo Slavica(Mate Vukšić) (UNIZG+MZO)
13’ Ž.K. Ivan Rukavina (UNIZG+MZO)
13’ 2:0 Ivan Rukavina(Mate Vukšić) (UNIZG+MZO)
14’ 3:0 A.G Zvonimir Jambrušić(FPZ)
15’ 3:1 Mario Mataija (FPZ)
24’ 3:2 Ljupko Šimunović(Sandro Tokić) (FPZ)
25’ 4:2 Grgo Slavica (UNIZG+MZO)
34’ 5:2 Grgo Slavica (UNIZG+MZO)

MVP Grgo Slavica (UNIZG+MZO)

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave