Studentski centar prvak Malonogometne lige djelatnika 2022./2023.

U nedjelju, 21. svibnja, odigrana je završnica UniSport ZG Malonogometne lige djelatnika.

 

3. MJESTO

U utakmici za treće mjesto kao favorit je ušla ekipa Filozofskog fakulteta u Zagrebu s obzirom na početak lige djelatnika, ali mogli smo vidjeti posljednja dva vikenda kako se ekipa Fakulteta prometnih znanosti diže iz utakmice u utakmicu, njihov zajednički duh ih je doveo do utakmice za treće mjesto. Mario Mataija koji zabija u istim utakmicama posljednja dva vikenda pokazuje zašto je među najboljih igračima svoje ekipe.

U 12-oj minuti pogađa za vodstvo FPZ-a. Nisu ni krenule ekipe s centra, a već je na semaforu 0:2 za ekipu FPZ-a. Ljupko Šimunović lijepo pogađa na asistenciju Silvestar Grabušića. Pred kraj prvog poluvremena FFZG smanjuje vodstvo pogotkom Zorana Horvata na asistenciju Andreja Ivana Nuredinovića. U drugom poluvremenu nismo trebali dugo čekati na pogodak već nakon 6 minuta Silvestar Grabušić pogađa za 1:3, te ekipu FPZ-a gura na postolje za treće mjesto ovogodišnje UniSport Zg malonogometne lige djelatnika Sveučilišta u Zagrebu.

 

FINALE

U finalu su se sastale ekipe Studentskog centra i kombinirane ekipe Rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja. S obje strane su bili renomirani igrači što malog nogometa, što velikog nogometa. U ovoj utakmici je bio naglasak na međusobnom dvoboju možemo reći najboljih igrača lige, a to su Branko Granić i Grgo Slavica. U ovom finalu zasjao je Branko Granić kao u najboljim danima svoje karijere.

U 11 minuti Hrvoje Mandić nesretno posprema loptu u vlastitu mrežu te svoju ekipu rektorata i ministarstva znanosti i obrazovanja dovodi u nepovoljni položaj. Već spomenuti Branko Granić u 15 minuti povisuje vodstvo svog SC-a 2:0. Pred kraj prvog poluvremena u 19 minuti nesretnim autogolom Mario Tolić daje kakvu takvu nadu ekipi UNIZG+MZO-a te smanjuje vodstvo svoje ekipe za 2:1. U čvrstoj i tvrdoj borbi Grgo Slavica u maniri Aljoše Asanovića zlatnim laktom pogađa nos svog prijatelja van terena Mladena Bajića, te mu po posljednjim informacijama lomi nos. Ovim putem želimo Mladenu Bajiću zaželiti brz oporavak i povratak na malonogometne terene. Dvije minute prije kraja Branko Granić na asistenciju Mire Mikulića zabija za konačnih 3:1 i trijumf ekipe Studentskog centra.  

Sve rezultate možete pronaći i na našim društvenim mrežama.

 

Individualne nagrade

Individualne nagrade otišle u ruke Branka Granića koji je zaslužio nagradu najkorisnijeg igrača lige (MVP), nagradu za najboljeg golmana lige je dobio Miro Mikulić također iz ekipe SC-a, dok je nagradu za najboljeg strijelca dobio Grgo Slavica iz ekipe UNIZG+MZO koji je završio ovu sezonu sa 7 postignutih pogodaka.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju sa ovogodišnje Malonogometne lige djelatnika.

 

Rezultati

FILOZOFSKI FAKULTET U ZAGREBU-FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI 1:3

12’ 0:1 Mario Mataija (FPZ)
12’ 0:2 Ljupko Šimunović (Silvestar Grabušić) (FPZ)
18’ Ž.K. Goran Sunajko (FFZG)
18’ 1:2 Zoran Horvat (Andrej Ivan Nuredinović) (FFZG)
26’ 1:3 Silvestar Grabušić (FPZ)
30’ Ž.K. Mario Klisura (FPZ)

MVP Silvestar Grabušić (FPZ)

 

STUDENTSKI CENTAR-REKTORAT+MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA 3:1

11’ 1:0 a.g. Hrvoje Mandić (UNIZG+MZO)
15’ 2:0 Branko Granić (SC)
19’ 2:1 a.g. Mario Tolić (SC)
38’ 3:1 Branko Granić (Mario Mikulić) (SC)

MVP Branko Granić (SC)

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave