U utorak je održano natjecanje u atletici

U utorak, 23. svibnja, na Mladosti, održano je natjecanje u atletici.

Natjecanje je na atletskom stadionu Mladost okupilo velik broj studentica i studenata, a najuspješnije u konkurenciji studentica bio je Prehrambeno-biotehnološki fakultet. U kategoriji studenata najuspješniji je bio Kineziološki fakultet.

Održano je natjecanje u skoku u vis, skoku u dalj, bacanju kugle te trkačkim disciplinama: 100 m, 400 m, 4x100 m, kao i 1500 m u konkurenciji studenata te 800 m u konkurenciji studentica.

U skoku u vis, najsupješniji su bili Marta Bošnjak, studentica PBF-a i Ivan Bartoš, student KIF-a. U skoku u dalj najuspješniji su bili Adrijana Ljubić, studentica Medicinskog fakulteta i Ivan Bartoš, student KIF-a. U bacanju kugle najuspješniji su bili Lucija Pendić, studentica Ekonomskog fakulteta i  Luka Pršlja, student KIF-a.

U trkačkim disciplinama, najbrži su bili na 100m Magdalena Perić, studentica Filozofskog fakulteta i Filip Sambol, student EFZG-a, na 400 m Lucija Kozina, studentica PBF-a i Andrej Belčić, student Arhitektonskog fakulteta. Kod studentica na 800 m najbrža je bila Viva Kovač, studentica Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, dok je kod studenata na 1500 m najbrži bio Bruno Belčić, student KIF-a. U štafeti 4x100 m najbrže su bile studentice PBF-a i studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje.


Čestitke svim natjecateljicama i natjecateljima na ostvarenim rezultatima.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s natjecanja u atletici.

 

Rezultati

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave