Završeno četvrtfinale nogometa

U utorak, 23. svibnja, na Savici je nastavljeno četvrtfinale natjecanja u nogometu.

U prvom susretu sastali su se Tehničko veleučilište u Zagrebu i Prirodoslovno-matematički fakultet. TVZ je ušao u utakmicu kao blagi favorit što je od početka i pokazivao. PMF je strpljivo čekao priliku te smo na prvi pogodak čekali do 28. minute kada Bruno Šestak (TVZ) pogađa za 1:0. Još bolju utakmicu gledali smo u drugom poluvremenu kada su se nizale prilike na obje strane. Ipak, u 51. minuti Šantor zabija za 2:0 i potvrđuje prolazak TVZ-a u polufinale.

Druga utakmica dana donijela je susret Filozofskog fakulteta i Ekonomskog fakulteta. Definitivno najneizvjesniji četvrtfinalni par, a to je potvrdila i sama utakmica. U cijeloj utakmici vidjeli smo nekoliko opasnih udaraca s distance, no osim toga vrlo malo izglednih prilika. Kako su obje ekipe vrlo malo riskirale, rezultat regularnog dijela od 0:0 doveo je do izvođenja jedanaesteraca. U tom segmentu spretnijom se pokazala ekipa FFZG-a te s ukupnih 5:4 prolazi u polufinale.

Posljednja četvrtfinalna utakmica bila je između Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Geodetskog fakulteta. Iako je FER kao prošlogodišnji finalist ušao u utakmicu kao veliki favorit, GEOF je pokazao zavidnu razinu discipline te smo gledali odličnu utakmicu. Prvo poluvrijeme prošlo je bez golova u nekoliko dobrih prilika, a na gol smo čekali sve do 55. minute kada Planjar pogađa za konačnih 1:0 te FER postaje posljednji polufinalist.

Dodajmo još kako je natjecanje na Savici popraćeno uz brojne gledatelje kojih se u završnici očekuje još i više.

Nastavljamo s natjecanjem u četvrtak, 25. svibnja, kada se u polufinalnim susretima sastaju: TVZ – FER te FFZG – KIF.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s četvrtfinalnih utakmica nogometa.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave