Održan drugi memorijalni turnir "Ema Groznica"

U ponedjeljak i utorak, 29. i 30. svibnja, na Kineziološkom fakultetu održan je drugi Memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Ema Groznica“.

Turnir je paralelno održan u konkurenciji 2x2 u kojoj se natjecalo 36 ekipa i 3x3 gdje su prijavljene 33 ekipe. S ukupno 69 ekipa, turnir se uz vrhunsku konkurenciju pokazao i kao jedan od najbrojnijih turnira u odbojci na pijesku.

Prvog dana natjecanja započela je faza natjecanja po skupinama. Uz određene vremenske neprilike, utakmice prvog dana uspješno su odigrane te se od samog početka vidjelo da se sprema fantastičan turnir. Igrajući paralelno na 3 odbojkaška terena uz mnogobrojne gledatelje, bilo je vrlo teško izabrati koju utakmicu gledati. O već spomenutoj jakoj konkurenciji govori činjenica da su branitelji naslova 3x3 (Mezomorfi) natjecanje morali napustiti već u fazi natjecanja po skupinama.

Drugog dana turnira završeno je natjecanje po skupinama te je playoff započeo osminom finala. Utakmice postaju sve atraktivnije, gledatelje je sve više. U četvrtfinalu su već neki od favorita napustili natjecanje, ponovno je pala kiša, ali je turnir nastavljen, a spektakl se tek spremao. Polufinala su već odigrana pod svjetlima reflektora, utakmice su igrane na jednom terenu te su sve oči bile uprte u natjecatelje. A onda, dva velika finala, svečani ulazak na teren uz pjesmu najave za svakog igrača i delirij na tribinama iza KIF-a. U konkurenciji 3x3 pobjedu odnose Bablocksi te prvi puta osvajaju ovaj turnir. U konkurenciji 2x2 su Kataisven pokazali da su na pijesku isto što Real Madrid u Ligi prvaka. Ponovno su osvojili turnir bez poraza te pokazali nadmoć i u ovogodišnjem izdanju turnira.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s memorijalnog turnira.

Hvala svima na velikoj posjećenosti i humanitarnom karakteru. Sljedeće godine se vidimo u još većem broju i odličnoj atmosferi.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave