Odigrano drugo kolo odbojkaške lige

Ove je nedjelje, u prostorima Kineziološkog fakulteta, odigrano i drugo ovosezonsko kolo UniSport Zagreb odbojkaške lige za studentice i studente. 

Studenti

U prvoj utakmici skupine A za studente, Tehničko je veleučilište Zagreb u tri seta svladalo Prirodoslovno-matematički fakultet. Druga je utakmica donijela dvoboj Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Fakulteta organizacije i informatike, koji je, također u tri seta, okončan pobjedom potonjeg. U nastavku skupine, Grafički fakultet porazio je Farmaceutsko-biokemijski fakultet, dok je, bez većih problema, momčad Ekonomskog fakulteta slavila u dvosetnom dvoboju protiv, jednako favoriziranih, kolega s Kineziološkog fakulteta.

Ogledi skupine B donijeli su nove četiri utakmice. Fakultet strojarstva i brodogradnje izborio je glatku pobjedu protiv Veterinarskog fakulteta, a slična je sudbina zadesila i Fakultet prometnih znanosti koji je s uvjerljivim rezultatom pobijedio Arhitektonski fakultet.

Okršaj studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Medicinskog fakulteta tijesnom je i neizvjesnom pobjedom otišao u korist FER-ovaca, dok su igrači Građevinskog fakulteta u konačnici pobijedili kolege s Hrvatskog katoličkog sveučilišta. 

Po završetku drugog kola, tablica izgleda ovako:

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 2. kola UniSport ZG Odbojkaške lige za studente.

Studentice

I studentice su, nakon tjedan dana pauze, izašle na parket. 

Igračice Veleučilišta Edward Bernays u skupini A nisu imale većih problema u dvoboju s kolegicama s Fakulteta hrvatskih studija, a Veterinarski je fakultet sa sigurnih 2:0 i najvećom dominacijom u ovom kolu, odbojkašicama s Fakulteta prometnih znanosti „poklonio“ tek osam poena. Studentice Građevinskog fakulteta u dva su seta pobijedile igračice Medicinskog fakulteta.

U skupini B odbojkašice Fakulteta elektrotehnike i računarstva nisu imale znatnijih problema pri svladavanju ekipe Stomatološkog fakulteta, a slična je situacija išla u korist i Hrvatskom katoličkom sveučilištu protiv Fakulteta organizacije i informatike. Prirodoslovno-matematički fakultet u dva je seta nadmašio odbojkašku ekipu Grafičkog fakulteta.

Ogledi skupine C započeli su borbom studentica Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta kojeg su, u konačnici, dominantno odnijele Arhitektice. Studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, također su, uvjerljivo, porazile su ekipu Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, dok je ogled Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta otišao u korist potonjih.

U skupini D odbojkašice Kineziološkog fakulteta su, nakon guste utakmice, u tri seta svladale ekipu Ekonomskog fakulteta, a Prehrambeno-biotehnološki je fakultet nakon dva seta bio bolji od Pravnog fakulteta. Favorizirana je bila ekipa VERN-a u ogledu protiv Zdravstvenog veleučilišta, što je u konačnici i opravdala uvjerljivom pobjedom, čime je ujedno i okončano drugo kolo UniSport Zagreb odbojkaške lige. 

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 2. kola UniSport ZG Odbojkaške lige za studentice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave