Odigrano treće kolo odbojkaške lige

Ove je nedjelje, u prostorima Kineziološkog fakulteta, odigrano i treće ovosezonsko kolo UniSport Zagreb odbojkaške lige za studentice i studente. 

Studenti

U prvoj utakmici skupine A za studente, Prirodoslovno-matematički fakultet u dva je seta svladalo Ekonomski fakultet. Druga je utakmica donijela dvoboj Kineziološkog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, koji je, također u dva seta, okončan pobjedom KIF-ovaca.

U nastavku skupine, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije porazio je Grafički fakultet, dok je, bez većih problema, momčad Tehničkog veleučilišta Zagreb slavila u dvosetnom dvoboju protiv kolega s Fakulteta organizacije i informatike.

Ogledi skupine B donijeli su nove četiri utakmice. Fakultet strojarstva i brodogradnje izborio je brzu pobjedu protiv Arhitektonskog fakulteta, a slična je sudbina zadesila i Medicinski fakultet koji je s uvjerljivim rezultatom pobijedio odbojkaše Veterinarskog fakulteta.

Okršaj studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Građevinskog fakulteta poprilično je glatko otišao u korist FER-ovaca, dok su igrači Hrvatskog katoličkog sveučilišta, bez previše drame, u konačnici pobijedili kolege s Fakulteta prometnih znanosti.

Po završetku trećeg kola, tablica izgleda ovako:

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 3. kola UniSport ZG Odbojkaške lige za studente.

Studentice

Nakon osam odigranih dvoboja u konkurenciji studenata, red je došao i na studentice.

Studentice Veleučilišta Edward Bernays u skupini A nisu imale većih problema u dvoboju s kolegicama s Veterinarskog fakulteta, a igračice s Medicinskog fakulteta su sa sigurnih 2:0 i iznimnom dominacijom svladale odbojkašku ekipu Fakulteta prometnih znanosti. Posebno je bio zanimljiv susret Građevinskog fakulteta koji, unatoč snažnom otporu u tri seta, nije našao rješenje protiv igračica Tehničkog veleučilišta Zagreb.

U skupini B odbojkašice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta nisu imale znatnijih problema pri svladavanju ekipe Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a slična je situacija išla u korist i Stomatološkom fakultetu protiv Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Fakultet organizacije i informatike također je u dva seta nadmašio kolegice s Agronomskog fakulteta.

Ogledi skupine C započeli su borbom studentica Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, kojeg su, u konačnici, odnijele FBF-ovke. Igračice s Filozofskog na kraju su ipak slavile protiv kolegica s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, a Arhitektonski je fakultet tek 11 poena prepustio ekipi Fakulteta političkih znanosti.

U skupini D Kineziološki je fakultet, bez poteškoća, nadmašio VERN-ovke, a isto je pošlo za loptom i Ekonomskom fakultetu u ogledu s Pravnim fakultetom. Nešto napetiji zasigurno je bio okršaj igračica s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i Zdravstvenog veleučilišta, koji je na kraju raspleten u trećem setu trijumfom PBF-ovki.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 3. kola UniSport ZG Odbojkaške lige za studentice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave