U subotu odigrano peto kolo futsala

Odigrano je i 5. kolo futsala za studente i studentice na Kineziološkom fakultetu. 

Studenti

Skupina A otvorila je dan i to na kakav način. Prvi susret i odmah smo vidjeli sedam golova u susretu između Fakulteta organizacije i informatike i Hrvatskog vojnog učilišta. Krajnji rezultat utakmice glasi 7:0. Drugi susret nastavio je sličnim tempom kao i prvi. Ovoga puta teže su stradali studenti Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije koji su izgubili rezultatom 0:5 od Fakulteta strojarstva i brodogradnje. U trećem susretu studenti Geodetskog fakulteta pobijedili su studente Agronomskog fakulteta rezultatom 2:1

Skupina B ponudila nam je četiri utakmice. Skupinu je otvorila utakmica između Građevinskog fakulteta i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, susret je završio 0:2. U drugoj utakmici studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva bili su uvjerili protiv Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta. Treća utakmica bila je napeta između Arhitektonskog i Medicinskog fakulteta. Na kraju ipak pobjeda Medicine 3:2. U zadnjoj utakmici ove skupine vidjeli smo osam golova. Veterinarski fakultet uspješno je svladao Fakultet hrvatskih znanosti rezultatom 5:3.

Skupina C započela je susretom Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Grafičkog fakulteta, utakmica je završila 2:0. Borbeni studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta pošteno su namučili favorizirani Kineziološki fakultet i tako im „otkinuli“ dva važna boda. U zadnjoj utakmici skupine studenti Zagrebačka škola ekonomije i managementa izgubili su uvjerljivo od studenata Fakulteta prometnih znanosti rezultatom 1:6.

U skupini D gledali smo četiri susreta. Prvu utakmicu otvorili su studenti Zdravstvenog veleučilišta i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, utakmica je završila rezultatom 2:5. Drugi susret donio nam je napetosti i gustu pobjedu studenata Fakulteta političkih znanosti protiv studenata Ekonomskog fakulteta rezultatom 4:3. U trećoj utakmici gledali smo uvjerljivu pobjedu Veleučilišta Edward Bernays protiv Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Utakmica koja je zatvorila ovaj vikend bila je između RIT-a i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Završila je rezultatom 1:2.

Po završetku petog kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Skupina A ponovno nas oduševljava iz vikenda u vikend, i to golijadom koju gledamo u ovoj skupini. Prva utakmica bila je utakmica između Kineziološkog fakulteta i Agronomskog fakulteta i završila je - pazite sad - 15:0. Druga utakmica pokazala nam je koliko je ova skupina izjednačena gdje su studentice Grafičkog fakulteta pobijedile studentice Ekonomskog fakulteta rezultatom 4:3.

U skupini B gledali smo dvije utakmice. Prva je bila uvjerljiva za studentice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta protiv Veterinarskog fakulteta koje su pobijedile s 3:0. Druga utakmica bila je iznimno izjednačena te je nakraju završila podjelom bodova između Fakulteta organizacije i informatike i Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Skupinu C otvorile su studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Medicinskog fakulteta, a utakmica je završila rezultatom 1:1. Zadnju utakmicu dana igrale su studentice Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Fakulteta prometnih znanosti, a uspješnije su bile studentice FPZ-a rezultatom 3:1.

Po završetku petog kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave