U utorak je započelo natjecanje u nogometu

U utorak i četvrtak, 19. i 21. ožujka, na Savici je započelo 1. kolo natjecanja u nogometu.

Natjecanje je započelo utakmicama skupine A između Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Fakulteta strojarstva i brodogradnje te Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Medicinskog fakulteta. Prva utakmica bila je neizvjesna do samog kraja uz čvrstu igru s nekoliko žutih kartona. Prošlogodišnji finalisti, FER, poveli su golom Leke pred kraj prvog poluvremena. Isti igrač je donio sigurnu pobjedu od 2:0 pred kraj utakmice te osigurao prva 3 boda za ekipu FER-a dok je FSB za sada bez bodova.

U drugoj utakmici vidjeli smo još neizvjesniju utakmicu što opravdava očekivanja od jedine skupine s četiri tima na natjecanju. Susret je obilježen brojnim žutim kartonima, a gol Lovrića u 49. minuti susreta osigurao je pobjedu MEF-a koji se priključuje FER-u na vrhu ljestvice.

U četvrtak smo pratili 1.kolo u skupini B (Fakultet prometnih znanosti – Stomatološki fakultet) te u skupini C (Geodetski fakultet – Fakultet šumarstva i drvne tehnologije).

Prva utakmica je od početka bila “jednosmjerna ulica” u korist FPZ-a koji je s uvjerljivih 6:0 slavio protiv SF-a u kojoj se najviše istaknuo Petar Baneković s 2 gola i 3 asistencije. 

Drugi susret dana bio je neizvjesniji te su mreže mirovale do 29. minute kada je poveo GEOF. Vodstvo su povisili u 34. minuti, ali je FŠDT smanjio na 2:1 u 51. minuti. Pred sami kraj utakmice GEOF dolazi do pobjede 3:1 te prvog mjesta u skupini.

Nastavljamo s natjecanjem u utorak, 26. ožujka, kada su na rasporedu susreti skupine D: Bernays – Pravni fakultet, te skupine A: Fakultet strojarstva i brodogradnje – Medicinski fakultet.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s natjecanja u nogometu.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave