Završeno i četvrto kolo košarke

Ove je nedjelje, u prostorima Ekonomskog fakulteta, odigrano četvrto ovosezonsko kolo UniSport Zagreb košarkaške lige za studentice i studente.

Studenti

U prvoj utakmici skupine A za studente, Grafički je fakultetnadjačao Tehnološki institut Rochester, dok je druga utakmica donijela dvoboj Zdravstvenog veleučilišta i Ekonomskog fakulteta, okončanog pobjedom potonjeg. U posljednjem grupnom okršaju momčad Kineziološkog fakulteta izborila je pobjedu protiv kolega s Pravnog.

U skupini B košarkaši Geodetskog fakulteta u prvom su ogledu bili bolji od Fakulteta hrvatskih studija, a igrači Medicinskogfakulteta nisu imali nikakvih problema prilikom rutinske pobjede nad Filozofskim fakultetom. Posljednju je utakmicu skupine „odnio“ Stomatološki fakultet, trijumfiravši protiv Fakulteta političkih znanosti s okruglih 20 pogodaka razlike.

Za prve bodove unutar skupine C pobrinula se ekipa Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta koja je uvjerljivo porazila Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Pobjednička razlika od 20 pogodaka obilježila je i ovu skupinu, a upravo su Fakultet strojarstva i brodogradnje i Građevinski fakultet, svoje protivnike, VERN i Agronomski fakultet, nadjačali tim rezultatom.

Skupina D u konkurenciji studenata najprije je donijela gotovo izjednačen ogled, u kojem je Fakultet elektrotehnike i računarstva bio bolji od Fakulteta organizacije i informatike. Tehničko veleučilište Zagreb ostvarilo je dvostruko više poena od Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, dok se Prirodoslovno-matematički fakultet u iznimno tijesnoj završnici uspio domoći pobjede nad Fakultetom kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Osim košarkaša, danas su na parket izašle i košarkašice:

U prvoj utakmici skupine A za studentice, ekipa Zdravstvenog veleučilišta svladala je ekipu Grafičkog fakulteta, dok se Medicinski fakultet nakon teške borbe i samo tri koša razlike uspio oduprijeti Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije. Ekipa Učiteljskog fakulteta sigurnim je nastupom u konačnici uzela dva boda Kolegicama s Kineziološkog fakulteta.

U prvom ogledu skupine B, Fakultet elektrotehnike i računarstva u potpunosti je nadjačao Veterinarski fakultet, a u sljedećem su dvoboju košarkašice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta bile bolje od Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave