Odigrano treće kolo rukometa

Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, 23. i 24. ožujka odigrano je 4. i 5. kolo rukometne lige u konkurenciji studentica te 4. i 5. kolo skupine A u konkurenciji studenata.

Studentice

U 4. kolu ekipa Građevinskog fakulteta bila je bolja od Fakulteta kemijskog inženjerstva i thenologije, a u drugom susretu Medicinski fakultet uvjerljivo je slavio protiv Fakulteta organizacije i informatike.

U 5. kolu iste skupine, ekipa Fakulteta organizacije i informatike porazila je ekipu Fakulteta strojarstva i brodogradnje koja završava svoj nastup u ovogodišnjem izdanju lige, dok je Medicinski fakultet još jednom bio uvjerljiv; ovoga puta protiv ekipe Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. U sljedeću fazu natjecanja tako iz ove skupine odlazi ekipa Građevinskog fakulteta koja je u grupnoj fazi natjecanja upisala sve pobjede, ekipa Medicinskog fakulteta Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije te Fakultet organizacije i informatike.

U skupini A studentice Kineziološkog fakulteta uostvarile su obje pobjede; u 4. kolu bile su bolje od ekipe Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, a u 5. kolu svladale su Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Na taj način ekipa Kineziološkog fakulteta ostvarila je maksimalni broj bodova u grupnoj fazi natjecanja.

U 4. kolu iste skupine, ekipa Ekonomskog fakulteta svladala je Fakultet elektrotehnike i računarstva, dok je Prehrambeno-biotehnološki fakultet bio bolji od Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. U 5. kolu skupine B,  Farmaceutsko-biokemijski fakultet upisao je još jedan poraz, ovoga puta od stdentica Ekonomskog fakulteta, koje su nastup završile sa 24 zabijena pogotka.

U drugom susretu kola Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet bio je bolji od Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Uz prvoplasirani Kineziološki fakultet, u sljedeću fazu natjecanja odlazi drugoplasirani Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, trećeplasirana ekipa Ekonomskog fakulteta te kao četvrta ekipa Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Obzirom da su sve tri ekipe imale jednaki broj bodova kao i jednak uspjeh u međusobnim susretima, konačni poredak u skupini odlučila je ukupna gol razlika u međusobnim susretima.

Lara Perić sa Kineziološkog fakulteta najbolja je strijelkinja grupne faze natjecanja sa 21 zabijenim pogotkom.

 

Studenti

U 4. kolu u konkurenciji studenata, u vrlo neizvjesnoj utakmici Tehničko veleučilište bilo je bolje od Pravnog fakulteta, dok je u drugoj utakmici kola Medicinski fakultet svladao ekipu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

U 5. kolu natjecanja, Tehničko veleučilište uvjerljivo je svladalo Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije osiguravši tako prvo mjesto u skupini sa upisanih maksimalnih 8 bodova u 4 utakmice.

U drugoj utakmici snage su odmjerile ekipe Pravnog fakulteta i ekipa Medicinskog fakulteta. Medicinski fakultet i drugi dan za redom bio je uvjerljiv osiguravši tako drugo mjesto u skupini i prolaz u daljnju fazu natjecanja.

Najbolji strijelac grupne faze natjecanja je Paskal Bačić sa Tehnočkog veleučilišta sa postignutih 27 golova.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave