Završeno četvrtfinale rukometne lige

U subotu, 6. travnja, odigrani su četvrtfinalni rukometni susreti u konkurenciji studenata, a u nedjelju, 7. travnja, u konkurenciji studentica.

Studenti

U prvom susretu dana, Tehničko veleučilište u Zagrebu uvjerljivo je svladalo Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Svojom dobrom igrom pokazali su ozbiljne namjere za borbom za titulu. Konačan rezultat je bio 28:18 u korist TVZ-a.

U drugom susretu dana Prirodoslovno-matematički fakultet nadvisio je Medicinski fakultet rezultatom 23:17. Nakon izjednačenog i napetog prvog poluvremena, PMF je podignuo tempo i prelomio utakmicu do kraja susreta.

U trećem susretu dana, imali smo priliku vidjeti pravi triler. Fakultet elektrotehnike i računastva i Kineziološki fakultet priuštili su svim gledateljima pravi studentski derbi. Nakon iznimno napete utakmice i blage inicijative FER-a kroz cijelu utakmicu, KIF je serijom 4:0 na samom kraju utakmice napravio preokret i ostvario plasman u polufinale pobjedom 19:18.

U četvrtom susretu, Ekonomski fakultet savladao je Građevinski fakultet rezultatom 18:13. Već na samom početku utakmice, susret su bolje otvorili ekonomisti, koji su mirno priveli utakmicu do kraja.

 

Studentice

Kao i kod studenata, u prva dva susreta, pobjednika smo saznali relativno brzo. Uvjerljive su bile studentice Kineziološkog fakulteta koje su savladale Fakultet organizacije i informatike rezultatom 22:8.

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije nadvisio je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet rezultatom 23:13.

Prava napetost dočekala nas je u trećem susretu dana, između Građevinskog fakulteta i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. Pravi derbi koji je riješen u zadnjim sekundama utakmice. Konačan rezultat bio je 12:11 te su studentice Građevinskog fakulteta proslavile plasman u polufinale.

U četvrtom susretu, studentice Medicinakog fakulteta dobro su otvorile susret, ali nakon lošeg starta, Ekonomski fakultet podizao se kroz cijeli susret i preuzeo inicijativu. Konačan rezultat od 18:14 odveo je Ekonomski fakultet u polufinale.

Polufinalni susreti na rasporedu su u subotu, 13. travnja, detaljni rezultati i statistike dostupne su u UniSport Digital aplikaciji., dok su prijenosi uživo i snimke utakmica dostupni na UniSport TV Youtube kanalu.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju rukometne lige 2023/2024.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave