Odigrano šesto kolo futsal lige

Ovog je vikenda u dvorani Kineziološkog fakulteta odigrano šesto kolo ovogodišnje futsal lige za studente.

U skupini A Hrvatsko vojno učilište slavilo je protiv Fakultetašumarstva i drvne tehnologije, dok je duel Fakulteta organizacije i informatike i Filozofskog fakulteta otišao na stranu ekipe iz Varaždina. Utakmica između Geodetskog fakulteta i Veleučilišta VERN okončana je rezultatom 5:0 u korist GEOF-a.

Uslijedili su dvoboji skupine B. Fakultet elektrotehnike i računarstva imao je lak zadatak protiv kolega s Arhitektonskog fakulteta, dok je Pravni fakultet svladao Građevinski. EkipeMedicinskog i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta s jednakim su rezultatom od 3:0 pobijedile kolege Veterinarskog i Rudarsko-geološko naftnog fakulteta.

U skupini C Stomatološki je fakultet remizirao s Fakultetom prometnih znanosti, a Farmaceutsko-biokemijski fakultet nadjačao je Zagrebačku školu ekonomije i menadžmenta. U dvoboju protiv Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, Kineziološki je fakultet došao do rutinske pobjede.

U večernjem dijelu programa igrale su se utakmice skupine D, a pobjedom protiv Tehničkog veleučilišta Zagreb iskazao se Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Veleučilište Edward Bernays do novih je bodova došlo impresivnim trijumfom nad Tehnološkim institutom Rochester, a Fakultet političkih znanosti porazio je Hrvatsko katoličko sveučilište.

Stanje na tablici nakon šestog kola je sljedeće:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave