Završeno i sedmo kolo futsala

Ovog je vikenda u dvorani Kineziološkog fakulteta odigrano sedmo kolo ovogodišnje futsal lige za studente.

U skupini A Fakultet šumarstva i drvne tehnologije slavio jeprotiv Filozofskog fakulteta, dok je Geodetski fakultet nadjačao Fakultet strojarstva i brodogradnje. U zadnjem dvoboju ovog kola, Veleučilište VERN nije imalo problema pri svladavanju Agronomskog fakulteta.

Uslijedili su dvoboji skupine B. Pravni je fakultet pokazao potpunu dominaciju porazivši ekipu Rudarsko-geološko naftnog fakulteta rezultatom 11:0. Sa samo dva pogotka manje, Fakultet elektrotehnike i računarstva pobijedio je Veterinarski, dok je Arhitektonski fakultet izvukao deblji kraj u ogledu s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom.

U skupini C Kineziološki je fakultet rutinski pobijedio Grafički, a Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Zagrebačku školu ekonomije i menadžmenta. U dvoboju protiv Fakulteta hrvatskih studija, novih se bodova domogao Medicinski fakultet.

U večernjem dijelu programa igrale su se utakmice skupine D. S jednim, no ipak sasvim dovoljnim pogotkom razlike, Ekonomski je fakultet svladao Prehrambeno-biotehnološki. Jednaku je prednost ostvario i Fakultet političkih znanosti protiv Tehnološkog instituta Rochester. Kolo je završeno pobjedom Veleučilišta Edward Bernays nad Tehničkim veleučilištem Zagreb.

 Stanje na tablici je sada:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave