Studenti Bernaysa prvaci, a studentice KIF-a prvakinje futsal lige 2023/2024

U subotu, 17. veljače, u Sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta odigrano je finale futsal lige u muškoj i ženskoj konkurenciji. Uz finale, odigrane su utakmice za treća mjesta.

Timovi su se do sada suočili sa različitim protivnicima, demonstrirajući svoju snagu, vještinu i upornost kako bi stigli do ovog ključnog trenutka. Kada lopta krene, atmosfera postaje nabijena intenzitetom i strašću. Svaki dodir lopte, svaki napad i svaka obrana postaju ključni dok se timovi bore za prevlast na terenu. U finalu, svaki trenutak može biti presudan, a timovi će se boriti da pruže svoj maksimum kako bi ostvarili pobjedu.

 

Studenti

Kineziološki fakultet izborio je treće mjesto u dvoboju protiv ekipe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Utakmica je završila rezultatom 6:2, a najprecizniji igrač utakmice bio je Bruno Bakarić s Kineziološkog fakulteta s četiri postignuta gola.

Za prvo mjesto u funalu futsal lige za studente borili su se ekipe Veleučilišta Edward Bernays i Geodetskog fakulteta. Precizni igrači Veleučilišta Edward Bernays pobjedili su ekipu Geodetskog fakulteta rezultatom 2:0.

Tako su se određeni igrači svojim sjajnim nastupima istaknuli u futsal ligi 2023/2024:

Najprecizniji igrač finalne utakmice bio je Josip Brkić s Veleučilišta Bernays, koji je zahvaljujući svojim dvaju pogocima osvojio i nagradu Najboljeg igrača završnice MVP “Matija Capar”.

Toni Vučković (Geodetski fakultet) nagrađen je nagradom najboljeg igrača lige MVP “Mate Čuljak”.

Andrija Gudelj (Geodetski fakultet) proglašen je najboljim strijelcem lige.

Dok je Filip Ivan Pranjić (Veleučilište Bernays) dobio nagradu za Najboljeg golmana lige.

 

Studentice

Iako ekipa Prirodoslono-matematičkog fakulteta prošlog vikenda nije imala sreće u borbi za veliko finale, danas su se svakako proslavile osvojenom utakmicom za treće mjesto futsal lige za studentice. Ekipa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta pobjedila je Fakultet organizacije i informatike rezultatom 2:0, a najpreciznija igračica bila je Marija Žagar iz ekipe Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

Za prvo mjesto u finalu futsal lige za studentice borile su se ekipe Kineziološkog i Ekonomskog fakulteta. Ako se prisjetimo prošlog vikenda, obje su ekipe imale izvrsne utakmice u kojima su igračice bile precizne i nezaustavljive. Ipak, danas se ekipa Kieziološkog fakulteta pokazala boljom te pobjedila ekipu Ekonmskog fakulteta rezultatom 5:3.

Valja napomenuti i ostale igračice koji su svojim sjajnim nastupima istaknule u futsal ligi:

U finalnom dvoboju posebno se istakla igračica Kineziološkog fakulteta Ana-Marija Ćesić koja je postigla tri pogotka. Tako je Ana-Marija osvojila nagradu za najbolju strijelkinju lige.

Nika Petarić (Kineziološki fakultet) je proglašena Najboljom igračicom lige.

A Iva Bačić (Kineziološki fakultet) Najboljom golmanicom lige.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju futsal lige.

🎥 Pogledaj snimku utakmica završnice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave