Odigrano treće i četvrto kolo vaterpola

U utorak i četvrtak, 9. i 11. travnja, na Bazenu Utrina odigrano je treće i četvrto kolo vaterpola.

U trećem kolu, prva utakmica skupine A odigrana je između Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Građevinskog fakulteta. Ekipa GRAD-a sigurno je ušla u utakmicu i prvu četvrtinu utakmice završila rezultatom 4:0. Tijekom druge i treće četvrtine ekipa TVZ-a uzvraća golove, no igrači GRAD-a u zadnjoj četvrtini zaključavaju utakmicu sigurnim golovima. Utakmica je završila pobjedomekipe GRAD-a rezultatom 10:3 te najprecizniji igrač ekipe bio je Vid Brčić s pet postignutih golova.

U skupini A slijedila je tekma između Kineziološkog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. Ekipa KIF-a radila je velike problem suparnicima, iz četvrtine u četvrtinu bili su sigurni i nezaustavljivi. A na kraju sve je vidljivo rezultatom 19:3 na semaforu. Vito Cicero, ujedno i najspomenutiji igrač ekipe KIF-a i ovaj put bio je najprecizniji s šest postignutih golova i dvije asistencije.

Prva i jedina utakmica skupine B danas odigrana bila je između Ekonomskog fakulteta i Fakulteta prometnih znanosti. Kao i u protekle dve utakmice, tako je i u ovoj bio jasan favorit. Ekipa EF-a “razvalila” je suparnike. Bili su sigurni u pobjedu i iskoristili svaku priliku za gol. Utakmica je završila impresivnim rezultatom 21:3. Valja napomenuti kako su svi igrači EF-a imali veliki doprinos ovoj pobjedi, no prema statistikama najistaknutiji bio je Mislav Bakarić sa sedam postignutih golova i jednom ostvarenom asistenijom.  

Budući da se ekipa ZŠEM-a nije pojavila već dva kola za redom, nažalost su diskvalificirani.

Prva je utakmica četvrtog kola ovoga puta iz skupine B odigrana između Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Fakulteta prometnih znanosti. Ekipa FSB-a u utakmicu je krenula od samog početka i već u drugoj minuti krenula vodstvom 2:0. Ekipa FPZ-a u cijeloj je utakmici postigla samo tri gola te je utakmica završila pobjedom FSB-a rezultatom 21:3. Zajedničkim snagama igrači FSB-a savladali su utakmicu, no Nikola Ljepava bio je igrač s naviše postignutih golova (4) te ekipe.

Iz skupine A slijedila je utakmica između Građevinskog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. Ekipa GRAD-a krenula je silovito, postižući golove za golovima, demonstrirajući izuzetnu igru. Ekipa FKIT-a potegla je snage u drugoj četvrtini utakmice, postižući četiri gola, no nedovoljno za sustići. Građevinski fakultet odigrao je izvanredno utakmicu, čime su zasluženo odnijeli pobjedu rezultatom 10:5. Najprecizniji igrač utakmice bio je Vid Brčić sa šest postignutih golova.

Posljednje odigrana utakmica skupine A vodila se između Medicinskog fakulteta i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Utakmica je od samog početka krenula pogotkom igrača ekipe TVZ-a, no nedugo nakon ekipa MEF-a preuzima vodstvo utakmice.  Ekipa MEF-a do kraja utakmice nije posustajala i odnijela pobjedu rezultatom 10:6. Najprecizniji ovog susreta bio je igrač MEF-a Petar Vito Mamontov sa četiri postignuta pogotka.

Sada je stanje na tablici:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave