Odigrane polufinalne utakmice rukometne lige

Polufinalne utakmkmice rukometne lige odigrale su se na Kineziološkom fakultetu u subotu, 13. travnja.

Studentice

Natjecanje su otvorile studentice Kineziološkog fakulteta i Ekonomskog fakulteta. U prvom poluvremenu dominirala je ekipa Ekonomskog fakulteta koja je na predah otišla sa čak četiri pogotka prednosti. Ipak, drugo poluvrijeme pripalo je studenticama Kineziološkog fakulteta koje su se zasluženo plasirale u finale natjecanja.

U drugoj polufinalnoj utakmici u konkurenciji studentica sastale su se ekipe Građevinskog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. U vrlo izjednačenoj utakmici obrana se igrala na najvišem nivou. U samoj završnici susreta studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije uspjele su se odvojiti i sačuvati prednost od dva pogotka koje im je osiguralo finale ovogodišnjeg izdanja rukometne lige.

Studenti

U konkurenciji studenata, prvi polufinalni dvoboj odigrao se između ekipe Tehničkog veleučilišta i Kineziološkog fakulteta. U vrlo napetoj i borbenoj utakmici obje ekipe dale su zadnji atom snage kako bi osigurale borbu za naslov, a uvjerljiviji su na kraju bili studenti Tehničkog veleučilišta.

Drugi polufinalni susret nije pružio ništa manje uzbuđenja. Ekipa ekonomskog fakulteta usmjerila je utakmicu već u prvom poluvremenu, ostavivši ekipu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na pet pogodaka zaostatka. Ipak, u drugom poluvremenu gosti se bude i smanjuju svoj zaostatak na samo jedan pogodak. U izjednačenoj završnici studenti Ekonomskog fakulteta uspjeli su sačvati prednost te se plasirati u finale natjecanja.

Sljedeći vikend na rasporedu je završnica rukometne lige koja će se odigrati na Kineziološkom fakultetu.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave