Odigrane četvrtfinalne utakmice vaterpola

U četvrtak, 18. travnja, odigralo se četvrtfinale vaterpola.

Danas smo ušli u prvi dio play-off faze, četvrtfinale. Prva utakmica na rasporedu bila je između Kineziološkog fakulteta i Fakulteta prometnih znanosti. Ekipa KIF-a kao stalni favorit iz utakmice u utakmicu demonstriraju takvu nevjerojatnu snagu da je sve jasnije da će se plasirati u finale. Danas je dobro poznati igrač Vito Cicero dominirao u bazenu, postigavši čak 16 golova. Svojom izvanrednom izvedbomponovno je pokazao svoju nevjerojatnu vještinu i odlučnost.

Slijedila je utakmica između Medicinskog fakulteta i Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Za razliku od prethodne utakmice, ova je po rezultatu bila gusta. Iz četvrtine u četvrtinu padali sugolovi s obje strane, no poslijednji pogodak igrača ekipe FER-a uspio je smanjiti vodstvo samo zajedan gol te je pobjeda pala u ruke ekipe MEF-a. Utakmica je završila rezultatom 6:5.

Predzadnja utakmica danas igrala se između Ekonomskog fakuleteta i Tehničkog veleučilišta. Ekipa Ekonomskog fakulteta pobjedila je utakmicu rezultatom 8:5 te se plasirala u sljedećufazu playoffa.

Poslijednja utakmica na rasporedu bila je između Građevinskog fakulteta i Fakulteta strojarstva i brodogradnje. U utakmici padao je gol za golom te su na poslijetku za dlaku kvalitetu pokazali igrači GRAD-a i plasirali se u polufinale slatkim rezultatom 8:7.

Čestitamo svim ekipama i želimo im svu sreću u polufinalu!

📸 Pogledaj sve fotografije s vaterpolo natjecanja.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave