Održan 3. Memorijalni turnir Ema Groznica

U subotu je na KIF-u, u organizaciji Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta, na humanitarnom turniru u odbojci na pijesku sudjelovalo ukupno 48 ekipa i 120 natjecatelja, a tijekom dana se okupilo više od 600 posjetitelja. Osim odbojke na pijesku, studenti su se mogli okušati i u Cornhole natjecanju gdje je vladala odlična atmosfera!

Prvo mjesto u konkurenciji mješovitih trojki pripalo je timu Životom! za koji su nastupali naši Manuela Pavlaković, Antun Čičak i Petar Jurić. Novi vlasnici srebrne medalje su Magdalena Šilić, te osječani Davor Bogdanović i Matko Grgić pod imenom Laga, kojima želimo više sreće dogodine. Brončano odličje ovog puta je otišlo timu Au za koji su nastupali Marija Piškor, Viktorija Piškor i mladi Oliver Škorić Budimir.

U turniru mješovitih parova, brončanom medaljom se okitio par Dres u gaće za koji su nastupali naši studenti Ivan Bartoš i najtrofejnija igračica turnira koja se nakon 2 uzastopna zlata, ove godine okitila medaljom brončanog sjaja Katarina Pavičić. U velikom finalu poražen je par LuLa imenom i prezimenom Lara Malović i Luka Somođi, a uvjerljivu pobjedu su odnijeli Ema Banić i Domagoj Babok pod imenom Slavonski zmajevi.

Ovim putem još jednom se želimo zahvaliti svima za sjajnu i pozitivnu atmosferu, i nadamo se da će turnir dogodine okupiti još više ljudi! Jedva čekamo 4. Memorijalni turnir Ema Groznica!

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s 3. turnira.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave