Održano i natjecanje u atletici

U utorak, 28. svibnja, na stadionu Mladosti, održano je natjecanje u atletici. Održana su i natjecanja u skoku u vis, skoku u dalj, bacanju kugle te trkačkim disciplinama: 100 m, 400 m, 4x100 m, kao i 1500 m u konkurenciji studenata te 800 m u konkurenciji studentica.

Natjecanje je okupilo velik broj studentica i studenata, a ukupno najuspješnije u konkurenciji studentica bile su zlatne studentice Medicinskog fakulteta, zatim srebrne studentice Stomatološkog fakulteta te potom brončane sa Ekonomskog fakulteta. Dok je u kategoriji studenata ukupnu pobjedu odnio Ekonomski fakultet, zatim drugi najbolji je bio Fakultet prometnih znanosti, a treće mjesto pripalo je Stomatološkom fakultetu.

U skoku u vis, najuspješniji su bili Anja Smokrović, studentica Zdravstvenog veleučilišta Zagreb i Tadej Buljan, student Ekonomskog fakulteta. U skoku u dalj pobjedu su odnijeli Anja Tvrtković, također s MEF-a, i Lukas Cik, također s EF-a. U bacanju kugle najuspješniji su bili Viktorija Vujović s Kineziološkog i Jerko Ćalušić s Filozofskog fakulteta.

U trkačkim disciplinama, 100m trijumfirali su Anja Tvrtković, studentica MEF-a i Luka Gabrić, student Fakulteta strojarstva u brodogradnje. Na 400 m najuspješniji su bili marcela Rušev s TVZ-a i Stjepan Jan Cik, student EF-a.

Kod studentica, na 800 m najbrža je bila Marta Lugarić, s MEF-a, dok je, kod studenata, na 1500 m najbrži Noa Tončinić, s EF-a. U štafeti 4x100m najupsješniji su fakulteti potvrdili svoju dominaciju - u ženskoj konkurenciji pobjedu je odnio Medicinski, a u muškoj Ekonomski fakultet.

Čestitke svim natjecateljicama i natjecateljima na ostvarenim rezultatima!

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s natjecanja u atletici.

 

Rezultati - 100 m (studentice)

 

Ukupni poredak - 100 m (studentice)

 

Rezultati - 100 m (studenti)

 

Ukupni poredak - 100 m (studenti)

 

Rezultati - Finale 100 m / Skok u dalj (studenti)

 

Rezultati - Skok u vis / Bacanje kugle (studentice)

 

Rezultati - 400 m (studentice)

 

Rezultati - 400 m / Bacanje kugle (studenti)


 

Rezultati - Skok u vis (studenti) / Skok u dalj (studentice)

 

Rezultati - 800 m (studentice) / 1500 m (studenti)

 

Rezultati - 4 x 100 m

 

UKUPNI POREDAK

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave