Sveučilište u Zagrebu odnijelo duplo zlato u nogometu

Na nogometnim terenima Stella Maris u Umagu 18. lipnja odigrani su i posljednji susreti UniSportHR Nogomet sezone za akademsku godinu 2021./2022. Sveučilište u Zagrebu uvjerljivo je slavilo i u muškoj i u ženskoj konkurenciji te smo brojnim ovogodišnjim odličjima na sveučilišnim završnicama pridodali još dva zlata. 

Borba za odličja muške konkurencije vodila se između Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku za broncu, a na postolje su se popeli studenti TVZ-a, slaveći s 2:1. Istim je rezultatom Sveučilište u Zagrebu bilo bolje od momčadi Sveučilišta u Splitu te zasluženo nosi titulu novih akademskih nogometnih prvaka.

U uzbudljivoj utakmici za zlatnu medalju, studentice Sveučilišta u Zagrebu slavile su s 6:2 nad Sveučilištem u Splitu, pokazujući još jednom umijeće nevjerojatne gol razlike dan prije u polufinalu.

 Kod studenata, najboljim igračem i najboljim strijelcem turnira proglašen je Vinko Kotarski.

Kod studentica je nagradu za najbolju igračicu dobila Karla Jedvaj.

A heroina finala Karla Kurkutović je dobila nagradu za najbolju strijelkinju.

UniSportHR Nogometom u Umagu zaključena su nacionalna studentska natjecanja za ovu sezonu, a mi smo ponosni na naše studente sportaše i sve postignute uspjehe.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s UniSport HR Nogometa 2021./2022.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave