novosti

Posljednje objave

četvrtak, 7. prosinca 2023. Dodijeljena priznanja najboljim studentima sportašima Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2022./2023.

U prostorima svečane dvorane Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe, u srijedu, 6. prosinca, održana je svečanost dodjele priznanja najboljim studentima sportašima Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2022./2023.

četvrtak, 23. studenoga 2023. Predsjednik Milanović primio najuspješnije studente sportaše Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu ove je godine, prema Europskoj sveučilišnoj sportskoj asocijaciji, najaktivnije sveučilište u Europi. Na primanju na Pantovčaku, 21. studenog, predsjednik Republike, Zoran Milanović, dočekao je najbolje studente sportaše Sveučilišta u Zagrebu.

ponedjeljak, 13. studenoga 2023. UniSport Zagreb predstavio se na 28. sveučilišnoj smotri

Sveučilište u Zagrebu od 9. je do 11. studenoga u Dvorani Zimski vrt Zagrebačkog velesajama održalo "Smotru Sveučilišta u Zagrebu 2023.", na kojoj se, osim brojnih visokih učilišta, predstavio i UniSport Zagreb. Ktome, u fokusu je bila i održana panel-rasprava o izazovima vrhunskih sportaša u studiranju.

ponedjeljak, 30. listopada 2023. Raspored UniSport ZG natjecanja za vikend 4./5. studenog

Futsal natjecanje na rasporedu je u subotu, 4. studenog, dok je natjecanje u odbojci na rasporedu u nedjelju, 5. studenog.

Vidi više...