Odigrano 1. kolo odbojkaške lige

U nedjelju, 4. prosinca, na Kineziološkom fakultetu krenulo je natjecanje iz odbojke. Uz 6 muških utakmica, borba se odvijala na 11 utakmica u ženskoj konkurenciji.

Ekonomisti su u prvoj muškoj utakmici sezone pobijedili studente FSB-a s 2:0 u setovima. U muškoj konkurenciji još ćemo izdvojiti glatke pobjede studenata PMF-a, Građevine, domaćina KIF-a, i budućih doktora, sve pobjede bez izgubljenog seta, a posebno ćemo napomenuti najuzbudljiviji dvoboj dana između studenata FER-a i GRF-a. Sjajna atmosfera u dvorani i pregršt čarobnih poteza obilježilo je ovaj susret koji je na kraju ipak zasluženo pripao ekipi s FER-a. 

Studentica FER-a Anja Obuljen se osvrnula na odigranu utakmicu:

Prove utakmicom nismo baš zadovoljne, nismo pokazale svoju kvalitetu, ali dobro, tek je početak lige, još se uigravamo. Nekoliko igračica nam je falilo i nadamo se da ćemo se u budućnosti pokazati u boljem izdanju. Nemamo baš neka očekivanja, ali dat ćemo sve od sebe i biti zadovoljne rezultatom. Još je rano za pričati o konkurenciji, ali smatramo da su sve ekipe dobre i sa svima će biti izazov igrati.

Studentice Bernaysa su u prvoj utakmici rasturile studentice Ekonomije. Posebno ćemo izdvojiti veliko iznenađenje i poraz viceprvakinja; studentice KIF-a izgubile su od studentica Pravnog fakulteta kojima je nedostajala prva violina i unatoč tome su nadigrale i zasluženo pobijedile KIF-ovke na njihovom domaćem terenu. U prvoj ligi su još pobjede odnijele studentice PMF-a, FBF-a, FKIT-a. Definitivno nas čeka zanimljiv rasplet. 

Ivana Kuruc, studentica FBF-a, poručila je:

Jako sam zadovoljna utakmicom koju smo odigrale protiv FER-a, ponosna sam na svoje cure jer su pokazale kvalitetu, borbenost i super atmosferu na terenu i na klupi, kakva uvijek vlada u našoj ekipi. FBF je poznat po tome da cilja na visoko te su naše ambicije, naravno, da budemo prve, ali svjesne smo da je konkurencija jaka i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo svoj cilj. Od konkurenata bih istaknula ekipe s kojima smo se prošle godine borile u završnici: Bernays, KIF i Ekonomija, a također smatram da bi ugodno iznenađenje i neugodnog protivnika mogle predstaviti cure s Prava koje su ove godine ušle u 1. ligu.

U drugoj ligi, studentice Građevine su odnijele glatku pobjedu, i nakon njih je slijedio najbolji dvoboj 2.lige između studentica sa GRF-a i VEF-a. Sjajan dvoboj i nabrijana atmosfera i na kraju pobjeda 2:0 za studentice Grafičkog fakulteta. Sve pobjede su bile bez izgubljenog seta, tako da su studentice AF-a, FOI-a, SF-a i FHS-a upisale prve pobjede i najavile borbu za ulazak u 1.ligu.

Ovu nedjelju na KIF-u nastavljamo s natjecanjem i uzbudljivim rezultatima pa pozivamo sve da dođu baciti oko i podržati svoje favorite!

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave