Ovu subotu započela je i rukometna liga

U subotu, 21. siječnja, na Kineziološkom fakultetu odigrano je 1. kolo rukometne lige.

Kod studenata najuvjerljiviji su bili studenti FER-a koji su slavili s visokih 23 razlike te predvode skupinu A. Agronomski fakultet i Kineziološki fakultet su podijelili bodove u fantastičnoj utakmici koja je završila 19:19. U skupini B uvjerljivi su bili Građevinski i Ekonomski fakultet. U skupini C su identičnim rezultatom slavili su FSB i TVZ, dok su u skupini D uvjerljivi bili Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije i PMF-a. Najbolji strijelci su trenutno s 9 postignutih pogodaka Ivan Družinec s Ekonomskog fakulteta i Luka Baršić s Građevinskog fakulteta.

Kod studentica najuvjerljivije su bile studentice Pravnog fakulteta koje su upisale pobjedu s 11 pogotka razlike i predvode skupinu A, a prate ih u stopu Fakultet hrvatskih studija i ERF. U skupini B uvjerljivo su slavile studentice Građevinskog fakulteta, dok su pobjede upisale i FKIT i KIF. Najbolja strijelkinja je Matilda Mrazović s Fakulteta organizacije i informatike s 14 pogodaka.

📸 Pogledajte fotogalerije s prvih kola rukometnog natjecanja 2022./2023. sezone.

Nastavljamo s natjecanjem u subotu, 4. veljače, a sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave