Odigrano 1. kolo Alumni Futsal lige (proljeće)

U nedjelju, 22. siječnja, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 1. kolo proljetnog izdanja Alumni Futsal Lige.

Novu sezonu otvorili su branitelji naslova, Kako to u utakmici protiv Dental studio Perića. Već na samom početku natjecanja vidjeli smo da je pred nama uzbudljiva i napeta sezona. U drugom susretu dana, Koios je upisao uvjerljivu pobjedu 4:2 protiv novaka Futsal FFZG 2. MNK Ploče su još jedna ekipa koja se uvijek drži u samom vrhu, a također su sezonu otvorili porazom protiv Megatona. Posljednji susret skupine A završio je podjelom bodova između Republike i Poliklinike Labplus.

U skupini B gledali smo isti rasplet, dvije napete pobjede, jedna uvjerljiva pobjeda i jedna utakmica bez pobjednika. Futsal FPZG slavio je uvjerljivo protiv Inxelo Technologiesa, Inter Solutio i Bekament Hrvatska upisali su minimalne, ali važne pobjede, dok su Poliklinika Ribnjak i HPD Prsten podijelili bodove u susretu koji je završio 2:2.

Nastavljamo s natjecanjem u nedjelju, 29. siječnja, a sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama Alumni Futsal Lige i UniSport Digital aplikaciji.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju 1. kola Alumni Futsal lige (proljeće).

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave