Odigrano 4. kolo futsal lige za studentice i 6. kolo za studente

U subotu i nedjelju, 11. i 12. veljače, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 6. kolo futsal lige za studente i 4. kolo futsal lige za studentice.

 

4. KOLO FUTSAL LIGE ZA STUDENTICE

Kod studentica, nakon četiri odigrana susreta, jedina ekipa koja je upisala sve pobjede je Ekonomski fakultet. Studentice Ekonomije slavile su u sva četiri susreta uz gol razliku 17:0. Na drugom mjestu smjestio se Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije s osvojenih 9 bodova. Siguran nastup u playoffu ima i Hrvatsko katoličko sveučilište, dok će se za posljednje mjesto boriti Fakultet elektrotehnike i računarstva te Fakultet organizacije i informatike.

U skupini A situacija se malo zakomplicirala s obzirom da se Kineziološki fakultet nije pojavio protiv Prirodoslovno-matematičkog fakulteta te sada uz negativan bod ima 8 bodova i nalazi se na trećoj poziciji. Kolo prije kraja poznate su sve četiri ekipe koje su osigurale nastup u četvrtfinalu, a u posljednjem kolu samo će osigurati startnu poziciju a kojeg kreću u playoff.

 

6. KOLO FUTSAL LIGE ZA STUDENTE

Kod studenata, u skupini A poznati su svi putnici za playoff. To su redom Fakultet strojarstva i brodogradnje koji ima 15 bodova, Prirodoslovno-matematički fakultet koji ima 14 bodova, ali još ne zna za poraz ove sezone, Fakultet organizacije i informatike koji ima 13 bodova te Fakultet elektrotehnike i računarstva koji ima 10 bodova.

U skupini B, prvo mjesto osigurao je Kineziološki fakultet. Drugu poziciju i siguran plasman u osminu finala drži Filozofski fakultet, a za dvije pozicije koje vode u playoff bore se Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Tehničko veleučilište s 10 bodova i Građevinski fakultet s 8 bodova.

Skupina C ima još tri kola za odigrati, ali za sada se na vrhu ističu Medicinski fakultet i Ekonomski fakultet, a prate ih Fakultet prometnih znanosti i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Zdravstveno veleučilište vreba  svoju priliku za playoff s petog mjesta trenutno.

U skupini D, Edward Bernays je i dalje u samom vrhu s 6 pobjeda u 6 susreta, a ovu zadnju protiv Hrvatskog vojnog učilišta upisali su teže od očekivanog. Uz Bernays i HVU, svoje mjesto u osmini finala osigurali su i momci s Fakulteta političkih znanosti, koji će u posljednjem kolu probati i napasti prvo mjesto u skupini za bolju poziciju u playoffu. Za četvrtog putnika borit će se Pravni fakultet i Hrvatsko katoličko sveučilište.

Nika Petarić i dalje predvodi ljestvicu strijelkinja s 8 pogodaka, dok je kod studenata na vrhu Petar Matijević s isto toliko pogodaka.

Nastavljamo s natjecanjem u subotu i nedjelju, 18. i 19. veljače.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave