Završeno 6. i 7. kolo Alumni Futsal lige (proljeće)

U subotu i nedjelju, 25. i 26.  veljače, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 6. i 7. kolo proljetnog izdanja Alumni Futsal Lige.

Nakon uzbudljivog vikenda, branitelj naslova Tip Top, svoju priliku za obranu naslova morat će izboriti kroz Ligu za ostanak. Megaton DINSAR osvojio je skupinu A s visokih 18 bodova u 7 susreta. Svoje mjesto osigurali su još Dental studio Perić, MNK Ploče i Koios. Tip Top je mjesto i Ligi za prvaka izgubio u šestom kolu kada su izgubili od Megatona 4:3, koji igra fantastično ove sezone.

U skupini B, vodeću poziciju zadržao je FPZG Futsal, jedina momčad kojajoš uvijek nema poraz ove sezone. Za mjesto u Ligi za prvaka izborili su se još Poliklinika Ribnjak, Inter Solutio i HPD Prsten. Dugo nismo imali tako zanimljivu grupnu fazu, koja nam je branitelja naslova poslala u Ligu za ostanak, dok je u skupini B svega 1 bod razlike između Lige za prvaka i začelja skupine. Megabar je prolaza na kraju koštao nedolazak na utakmicu 6. kola i -1 bod, dok je Inxelo sve imao u svojim rukama i trebao neriješeno u zadnjem kolu, ali ih je poraz također smjestio u Ligu za ostanak.

Pred nama je druga faza natjecanja koja će odrediti sudionike playoffa. U ligi za prvaka ekipe će se boriti za što bolji plasman i izravno mjesto u polufinalu, dok će se prava borba odvijati u Ligi za ostanak, gdje samo dva mjesta osiguravaju nastavak natjecanja u playoffu.

Ivan Tvrtko Pajalić trenutno je vodeći strijelac lige s 9 postignutih pogodaka.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama Alumni Futsal Lige i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave