Odigrano 1. i 2. kolo Lige za prvaka i Lige za ostanak Alumni Futsal lige (proljeće)

U subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 1. i 2. kolo Lige za prvaka, odnosno Lige za ostanak proljetnog izdanja Alumni Futsal Lige.

U dvostrukom programu, Dental studio Perić ostvario je odličan vikend i s dvije pobjede se približio polufinalu.

Odličan rezultat ostvarili su i FPZG Futsal te HPD Prsten s osvojenih 4 bodova i upravo su ove tri momčadi zauzela prva tri mjesta. FPZG je trenutno vodeći s 11 bodova, na drugom mjestu se nalazi Dental studio Perić s bodom manje, dok je HPD Prsten na trećem mjestu s 8 bodova. Perić i FPZG trebaju samo jednu pobjedu u dva nadolazeća susreta kako bi se smjestili na jedno od dva mjesta koja vode izravno u polufinale.

Megaton i Poliklinika Ribnjak imali su loš start u Ligi za prvaka te su upisali po dva poraza. Polovičan uspjeh upisali su MNK Ploče i Inter Solutio, dok je Koios upisao dva neriješena susreta. Sve su karte još otvorene i sigurno nas očekuju dva uzbudljiva vikenda.

U Ligi za ostanak čeka nas i dalje neozvjesna borba. Na prvom mjestu nalazi se Tip Top s 11 ostvarenih bodova i s 4 bodova iz dva susreta. Odmah za njima je i Mega bar i MNK Šerfa & CB Toni, koji ima 10 bodova a također je startao dobro s osvojenih 4 boda u Ligi za ostanak.

Isti učinak ima i Republika u ova dva susreta, a ukupno imaju 9 bodova. Iz viđenog smo i dojma da će se ove tri ekipe boriti za ulazak u playoff, ali tome se nada i Poliklinika LabPlus koja se nalazi na četvrtom mjestu.

Puno toga bismo mogli saznati već u nedjelju kada se sureću FPZG Futsal i Dental studio Perić kao vodeće dvije ekipe Lige za prvaka te Mega bar i MNK Šerfa & CB Toni i Republika u derbiju Lige za ostanak.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama Alumni Futsal Lige i UniSport Digital aplikaciji. 

🎥 Pogledajte snimke utakmica 1. kola LZP/LZO Alumni futsal lige.

🎥 Pogledajte snimke utakmica 2. kola LZP/LZO Alumni futsal lige.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave