Završeno 9. kolo futsal lige za studente

U subotu, 4. ožujka, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrano je 9. kolo futsal lige za studente.

Odigrano je zadnje kolo skupine C. U susretu između FKIT-a i VSITE-a, utakmica je registrirana pobjedom bez borbe za FKIT, nakon čega smo dobili potvrdu da će se u zadnja dva susreta grupne faze direktno odlučivati o prvaku skupine C, i da će Medicinski fakultet i Zdravstveno veleučilište odlučiti tko će u playoff u izravnom dvoboju.

No, idemo redom. U drugom susretu dana, odigran je susret između Stomatološkog fakulteta i Sveučilišta VERN. Bio je to susret koji nije odlučivao o puno toga, s obzirom da su obe momčadi već ranije matematički ostale bez šanse za playoff. Nakon mirnog poluvremena i 0-0, drugo poluvrijeme je bila prava poslastica za sve prisutne. Vodstvo od 2-0 za stomatologe te preokret VERN-a za konačnan rezultat 2:3. Prava uvertira u dva susreta koja su obećavala puno s obzirom na važnost utakmica.

Zdravstveno veleučilište je bilo uspješnije i osiguralo je vrijednu pobjedu od 2-0 što je značilo treće mjesto za ZVU i oproštaj medicinara s natjecanja.

U zadnjem susretu dana, Ekonomski fakultet i Fakultet prometnih znanosti igrali su derbi za prvo mjesto. Nakon prvih 15 minuta, rezultat je bio 0-0, a sve bitno dogodilo se u drugom poluvremenu. Prvo su studenti FPZ-a poveli 2-0, da bi brzo ekonomisti smanjili rezultat na 2-1 i nastavili napadati s golman igračem. Nisu uspjeli doći do izjednačenja, konačan rezultat na kraju je bio 3-1, a FPZ je uz PMF i BERNAYS ostao neporažen do sada.

Od iduće subote kreće playoff - osmina finala, koja će biti u izravnom prijenosu na UniSport TV YouTube kanalu, a vjerujemo da su pred nama vrhunske utakmice.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave