Odigrane posljednje utakmice grupne faze rukometne lige

U subotu, 11. ožujka, u dvorani Kineziološkog fakulteta odigrane su posljednje utakmice grupne faze natjecanja u rukometu za studentice i studente.

 

5. KOLO RUKOMETNE LIGE ZA STUDENTE

U konkurenciji studenata uvjerljivu pobjedu upisali su studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva nad studentima Agronomskog fakulteta rezultatom 27:19. U drugoj utakmici vodila se prava bitka koja je odlučivala tko će proći u daljnji tijek natjecanja iz skupine A, pobjedu s minimalnom prednosti odnjeli su studenti Kineziološkog fakulteta nad studentima Pravnog fakulteta rezultatom 21:20.

 

5. KOLO RUKOMETNE LIGE ZA STUDENTICE

U konkurenciji studentica, studentice Fakulteta elektrotehnike i računarstva te studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije upisale su pobjede bez borbe. Rutinsku pobjedu ostvarile su studentice Edukacijsko-rahabilitacijskog fakulteta pobijedivši studentice Pravnog fakulteta rezultatom 17:14. Također je uzbudiljivo bilo i na utakmici između Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, na kojem su slavile studentice FSB-a s dvije razlike. Iz skupine B studentice Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta uvjerljivim rezultatom i igrom nadigrale su studentice FOI-a rezultatom 25:8. Grupnu fazu natjecanja zaključile studentice Građevinskog fakulteta i Medicinskog fakulteta. Bio je to susret u kojem su slacile studentice Građevinskog fakulteta s visokih 7 razlike.

Na vrhu strijelkinja i dalje se nalazi Matilda Mrazović (FOI), dok kod studenata također nema promjena na vrhu te je najbolji strijelac Antonio Viduka, student Agronomskog fakulteta s 27 pogodaka u mreži protivničkih vratara.

Playoff faza natjecanja će se održati u sportskoj dvorani Martinovka. Utakmice četvrtfinala na rasporedu su 18. ožujka, a sve možeš pratiti uživo na UniSport TV YouTube kanalu.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave