Odigrana osmina finala futsal lige za studente i četvrtfinala lige za studentice

U subotu, 11. ožujka, u u sportskoj dvorani Martinovka odigrani su susreti osmine finala u konkurenciji studenata te susreti četvrtfinala u konkurenciji studentica.

 

ČETVRTFINALA FUTSAL LIGE ZA STUDENTICE

U prvim susretima dana, u konkurenciji studentica, u četiri odigrana susreta nije nedostajalo uzbuđenja.

Nakon prve, relativno mirne, utakmice u kojoj je Prirodoslovno-matematički fakultet slavio protiv Fakulteta elektrotehnike i računarstva, uslijedilo je pravo uzbuđenje.

Ekonomski fakultet je svoju četvtrtfinalnu utakmicu igrao protiv Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta te su do 27. minute susreta studentice i dalje bile bez primljenog pogotka na prvenstvu i s 2:0 sigurno i mirno koračale prema polufinalu. Zatim je EFZG primio prvi pogodak, a ubrzo i drugi te je susret završio 2:2 i dobiili smo prve penale u playoff fazi natjecanja. S(p)retnije su bile studentice ekonomije, koje su slavile ukupnim rezultatom 6:4.

Do novih penala u trećem susretu dana dijelilo nas je manje od minutu. Vodile su do 19. minute studentice Hrvatskog katoličkog sveučilišta te je tada Kineziološki fakultet poravnao rezultat. Kada su već svi bili spremni na još jednu lutriju šesteraca, ukazala se Nika Petarić i svojim jedanaestim pogotkom dovela KIF u vodstvo i plasman u polufinale, gdje će se susresti s Ekonomskim fakultetom.

U posljednjem  susretu u konkurenciji studentica, uvjerljive su bile studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije koje su uvjerljivo slavile protiv Fakulteta prometnih znanosti s 3:0 i izborile su svoje mjesto u polufinalu, gdje će se susresti s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom.

 

OSMINA FINALA FUTSAL LIGE ZA STUDENTE

U konkurenciji studenata, od osam susreta, čak tri puta smo imali priliku pobjednika tražiti kroz lutriju šesteraca.

Prirodoslovno-matematički fakultet slavio je protiv Filozofskog fakulteta, Fakultet političkih znanosti slavio je protiv Zdravstvenog veleučilišta, dok je Farmaceutsko-biokemijski fakultet slavio protiv Fakulteta organizacije i informatike.

Bio je to pravi derbi, kako na parketu, tako i na tribinama, gdje su se suočile dvije navijačke skupine i uveličale ovaj susret. Kulminacija je svakako bio pobjednički penal, kada su na oduševljenje navijača FBF-a proključale tribine Martinovke.

Fakultet strojarstva i brodogradnje slavio je na krilima Kordića i Berišića protiv Građevinskog fakulteta, a Fakultet elektrotehnike je slavio protiv Kineziološkog fakulteta uz dobro raspoloženog Planjara, dok je Stojčević doživio težu ozljedu i želimo mu brz oporavak.

Ekonomski fakultet, jedan od favorita za titulu, svoj je put završio u osmini finala, a bolji su bili kadeti Hrvatskog vojnog učilišta.

Fakultet prometnih znanosti je bez Havličeka bio uvjerljiv protiv Pravnog fakulteta te su na kraju slavili s uvjerljivih 4:2, dok je Bernays potvrdio da je uvjerljivi favorit i ove sezone te je upisao visoku pobjedu od 8:0 protiv Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.

 

🎥 Pogledajte snimke utakmica osmine finala futsal lige u konkurenciji studenata.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s playoffa futsal lige.

Četvrtfinale za studente na rasporedu je u subotu, 18. ožujka, a snimke utakmica osmine finala za studente i četvrtfinala za studentice možete pogledati na UniSport TV YouTube kanalu.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave