Započelo natjecanje u vaterpolu

U utorak, 14. ožujka, započelo je natjecanje u vaterpolu za studente. Natjecanje se održalo na bazenu Utrina, a sudjeluje 7 momčadi.

Prvo kolo proteklo je u prilično napetoj atmosferi gdje su u prvom kolu FER i MEF remizirali, te odigrali 6:6. Bila je to utakmica u kojoj je nakon prve cetvrtine bilo 1:1, ali je već na poluvremenu MEF imao komotnih 1:4. Međutim, puno boljom igrom u drugom poluvremenu FER se vratio u utakmicu, čak imao šanse za pobjedu, ali ipak nisu uspjeli potpuno okrenuti rezultat te je utakmica završila neriješenim ishodom. 

U drugoj utakmici prvog kola, favorizirani FSB je dočekao FKIT. Od početka utakmice se vidjelo da će FSB tu utakmicu rutinski i bez ikakvih problema privesti kraju što potvrđuje i rezultat 14:5 u korist FSB-a. 

Treća utakmica pružila je derbi kola u kojem su se sastali TVZ i aktualni prvak EFZG. Cijelo vrijeme se igralo “gol za gol”, a na poluvremenu je EFZG vodio jedan gol razlike (5:6). U trećoj četvrtini TVZ se vraća u utakmicu te zadnja četvrtina počinje rezultatom 8:8. Zadnja dionica pružila je napetu završnicu, ukupno 5 golova, a na kraju su kao pobjednici izašli studenti EFZG rezultatom 10:11. 

Najbolji pojedinac prvog kola nedvojbeno je bio Martin Lipej koji je postigao 9 od ukupno 10 golova za TVZ.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 1. kola natjecanja u vaterpolu.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave